OnePlusYleinen

OnePlus 12 -puhelinta vilautettiin nyt ensi kertaa – Saamassa ”maailman parhaimman näytön”

OnePlus 12

OnePlus 12 ei näytä enää olevan suuri salaisuus, sillä julkaisu on lähenemässä. OnePlus on esitellyt tänään yhdessä näyttövalmistaja BOE:n kanssa tulevan puhelimen näyttöpaneelia, jonka luvataan olevan ”maailman paras”.

Näytön kerrotaan olevan ensimmäinen kiinalainen 2K-tasoinen OLED-näyttöpaneeli, joka on saanut näyttötestaaja DisplayMaten A+ -luokituksen sekä rikkonut 18 näyttöennätystä. Näytössä on panostettu muun muassa kirkkauteen, silmien suojaamiseen sekä käyttöikään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 12 / Kuva: Ithome.com

OnePlus 12 on saamassa siis BOE X1 OLED -näyttöpaneelin, joka on kiinalaisen BOE:n paras 2K-näyttöpaneeli toistaiseksi. Näyttö yltää jopa 2600 nitin kirkkauteen, joten sen osalta ei pitäisi olla luvassa mitään ongelmia.

Kyseessä on myös LTPO-paneeli, joten OnePlus 12 saa edeltäjänsä tavoin adaptiivisen virkistystaajuuden 1-120 hertsin välillä. OnePlus on myös paljastanut, että OnePlus 12 on varusteltu Oppon ensimmäisen sukupolven Display P1 -näyttöpiirillä, joka takaa erittäin tarkan pikselitason kalibroinnin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 12 / Kuva: Ithome.com

Huhujen mukaan OnePlus 12 tullaan esittelemään Kiinassa mahdollisesti jo marraskuussa, eli muutaman viikon sisällä. Globaalisti puhelinta odotetaan julkaistavaksi alkuvuodesta 2024. Julkaisu ei voi kuitenkaan enää olla kaukana, sillä OnePlus on aloittanut vihjailut paljastaen ensimmäisiä tietoja näytöstä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 12 -puhelimen ohella OnePlus paljasti myös OnePlus Ace 3 -puhelimen saavan uuden näytön. Kyseessä kerrotaan olevan 1,5K-tasoinen paneeli, joka tuo mukanaan samoja ominaisuuksia kuin OnePlus 12:n hieman vielä tarkempi 2K-näyttö.

Tarkemmin aikaisempiin uutisiin koskien OnePlus 12 -puhelinta voi tutustua tämän linkin takaa.

Lähde: Weibo (kiinaksi), Ithome.com (kiinaksi) 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus