RealmeYleinen

Uusi huippuluokan Realme GT 2 Master Explorer Edition julkaistaan 12. heinäkuuta – tarjoaa Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin

Uusi Realme-puhelin on melkoinen nimihirviö.

Oppon tytärbrändi Realme on tänään vahvistanut, että yhtiön uusi Realme GT 2 Master Explorer Edition -älypuhelin tullaan julkaisemaan 12. heinäkuuta. Puhelin esitellään ainakin Kiinan markkinoilla, mutta Realme mainostaa julkaisuaan myös globaaleilla sosiaalisen median tileillään.

Realme on kertonut puhelimen koodinimen olevan ”Camping”, johon viittaa myös brändin julkaisema vihjauskuva. Kyseessä odotetaan olevan Realmen ensimmäinen älypuhelin, jossa käytetään Qualcommin uusinta Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme GT 2 Master Explorer Edition on paljastunut aikaisemmin jo kiinalaisen Tenaan tietokannasta, joten puhelimesta on jo nyt varsin hyvä käsitys. Tenaa on paljastanut puhelimesta ensimmäiset kuvat, jotka paljastavat varsin hyvin laitteen muotoilun. Realme GT 2 Master Explorer Editionin takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Kuvien perusteella puhelimessa olisi kyljiltään tasainen alumiinikehys, mutta oikeastaan mitään muuta kuvista ei kunnolla voi päätellä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sertifiointitietokantaan on tuttuun tapaan myös lisätty puhelimen tärkeimmät tekniset tiedot. Tenaan mukaan puhelimessa on 6,7 tuuman kokoinen näyttöpaneeli, jossa on 2400 x 1080 pikselin tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näyttö perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä on nähtävästi keskitetty etukamerareikä ja siinä on 16 megapikselin selfiekamera.

Takaosan kamerajärjestelmä koostuu 50 megapikselin pää- ja ultralaajakulmakameroista, joiden rinnalla on 2 megapikselin syvyyskamera. Tehoista tulee vastaamaan Qualcommin hiljattain julkaisema Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, joten Realme GT 2 Master Explorer Edition on yksi ensimmäisistä järjestelmäpiirin saavista puhelimista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme GT 2 Master Explorer Edition tulee tarjolle 6, 8 ja 12 gigatavun RAM-muisteilla sekä 128, 256 ja 512 gigatavun sisäisellä tallennustilalla. Tenaa vahvistaa puhelimessa olevan 5000 milliampeeritunnin akku sekä 100 watin pikalataus. Lisäksi laitteessa on näyttöön integroitu sormenjälkilukija sekä Android 12 -käyttöjärjestelmä.

Tenaan mukaan puhelimen mitat olisivat 161,3 x 74,3 x 8,2 millimetriä ja painoa on 199 grammaa. Väriversioiksi on lueteltu valkoinen, ruskea sekä vihreä.

Lähde: Realme

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme