YleinenZTE

ZTE esittelee uudet RedMagic 7S -sarjan pelipuhelimet 11. heinäkuuta – ensimmäiset kuvat julkaistiin jo nyt

RedMagic 7S Pro

ZTE:n tytärbrändi RedMagic vihjaili jo viime viikolla lähenevästä uusien pelipuhelimien julkaisusta, mutta nyt brändi on vahvistanut tarkan julkaisuajan kotimarkkinoillaan Kiinassa. Uudet RedMagic 7S -sarjan pelipuhelimet esitellään ensi viikolla 11. heinäkuuta.

Tilaisuudessa on vahvistettu esiteltävän ainakin RedMagic 7S Pro -puhelin, mutta nähtävästi odotettavissa on myös RedMagic 7S -perusversio. ZTE on jo itse vahvistanut kiinalaisessa Weibo-palvelussa joitakin puhelimen tärkeimpiä yksityiskohtia sekä julkaissut tarkkoja tuotekuvia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksi julkaistuista kuvista paljastaa RedMagic 7S Pron muotoilun lähes kokonaisuudessaan hopeassa väriversiossa. Nähtävästi laitteessa on läpinäkyvä takaosa ja siinä on mielenkiintoinen pelihenkinen kuviointi. Takaosassa nähdään sisäänrakennettu tuuletin RGB-valaistuksella sekä laatikkomainen keskitetty kamera-alue, jossa on kolme kameraa ja LED-salamavalo.

Puhelimen takaosaan on kirjoitettu myös joitakin puhelimen kohokohtia. RedMagic 7S Pro on saamassa muun muassa näytönalaisen etukameran, 5000 milliampeeritunnin akun, stereokaiuttimet sekä Qualcommin uusimman Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin. RedMagic 7S Pron etuosassa nähdään kookas näyttöpaneeli, jossa on kapeat kehykset. Kuvat vahvistavat puhelimen kyljessä olevan myös pelipainikkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan RedMagic 7S Pro tarjoilisi 6,8 tuuman Full HD+ -tasoisen OLED-näyttöpaneelin, 64 megapikselin kolmoiskameran, 18 gigatavua RAM-muistia sekä huiman yhden teratavun tallennustilan. Lisäksi puhelimeen on odotettavissa 165 watin pikalataus. RedMagic 7S -perusversion odotetaan tarjoavan paljon samoja ominaisuuksia, mutta akun odotetaan olevan 4500 milliampeerituntia ja siinä olisi korkeintaan 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Julkaisu tapahtuu siis 11. heinäkuuta Kiinassa, joten kovin kauaa tarkkoja tietoja ei tarvitse odotella. Yleensä ZTE on tuonut pelipuhelimet myyntiin myös globaalisti, mutta toistaiseksi julkaisu tapahtuu vain Kiinassa, eikä globaalia julkaisua ole vielä vahvistettu.

Lähde: Weibo (RedMagic, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen