MotorolaYleinen

Kestävärakenteinen Motorola Defy 2021 paljastui kuvista – myös tekniset tiedot vuotivat

Motorolalta on odotettu alkuvuodesta lähtien kestävärakenteisia älypuhelimia, sillä yhtiö aloitti yhteistyön kestäviä puhelimia valmistavan Bullitt Groupin kanssa. Alun perin ensimmäisien yhteistyön tuloksena syntyneiden puhelimien kerrottiin tulevan markkinoille maaliskuun loppuun mennessä, mutta nyt vihdoin julkaisu on pian käsillä. Tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut Twitterissä tulevan Motorola Defy 2021 -puhelimen tekniset tiedot sekä useita kuvia.

Kuten jo aikaisemmat sertifiointitiedot paljastivat, niin ensimmäinen järeä Motorola-puhelin tulee perustumaan vuosi sitten julkaistuun Moto G9 Play -älypuhelimeen. Tekniikassa ei ole eroja, vaan ainoastaan rakennetta on muutettu kestävämmäksi. Puhelimessa on muun muassa IP68-sertifikaatin mukainen pölyn- ja vedenkestävyys, tiputuksen kestävä rakenne ja sillä on Yhdysvaltain armeijan käyttämä MIL-STD-810H-sertifikaatti. Motorola Defy 2021 -puhelimen pitäisi kestää siis äärimmäisiä olosuhteita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Defy 2021 -puhelimen mitat ovat 169,8 x 78,2 x 10,9 millimetriä ja painoa on 232 grammaa. Puhelin on tulossa tarjolle kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta sekä vihreä. Puhelimessa on 6,5 tuuman näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus sekä 20:9-kuvasuhde. Lisäksi näyttöön on laitettu tähän asti kestävin Gorilla Glass Victus -lasi. Tehoista vastaa Snapdragon 662 -järjestelmäpiiri, joten 5G-yhteyksiä ei löydy.

RAM-muistia on 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 64 gigatavua. Akunkesto on Motorola Defy 2021 -puhelimessa 5000 milliampeeritunnin varassa ja sitä voidaan ladata USB-C-liittimen kautta 20 watin tehoisella pikalatauksella. Puhelimen takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta sekä 2 megapikselin makro- ja syvyyskameroista. Etuosassa on 8 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Toistaiseksi Motorola tai Bullitt Group eivät ole vahvistaneet puhelimen tarkkaa julkaisuajankohtaa, mutta todennäköisesti kovin kauaa puhelinta ei enää tarvitse odottaa. Nyt paljastuneet tiedot ja kuvat kertovat Motorola Defy 2021 -puhelimesta kaiken oleellisen, mutta vain hinnoittelu on vielä kysymysmerkki.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola