HMDNokiaYleinen

Uusi Nokia-puhelin bongattiin viranomaistietokannasta

Nokia 1 Plus julkaistiin viime vuonna MWC-messuilla.

HMD Globalilta odotetaan viimeistään MWC 2020 -messuilla helmikuun lopulla uusia Nokia-älypuhelimia, mutta jo ennen sitä viranomaistietokannat paljastavat usein uusia laitteita etukäteen. Nyt myös uusi Nokia TA-1207 -mallikoodia kantava älypuhelin on paljastunut Yhdysvaltojen telehallintovirasto FCC:n tietokannasta, mutta itse laitteesta ei tiedetä silti paljoakaan.

Uuden Nokia-puhelimen bongasi Nokiamob.net -sivusto, jonka mukaan julkaistut asiakirjat paljastavat puhelimessa olevan 3000 milliampeeritunnin akku, Android-käyttöjärjestelmä sekä mukana toimitetaan Nokia HS-34 -kuulokkeet. Laitteen mitat ovat 70,46 x 146,56 millimetriä, joten mitat ovat hyvin lähellä muun muassa Nokia 1 Plus -puhelinta. HMD Global saattaa valmistella esimerkiksi uutta Nokia 1 -puhelinta julkaistavaksi pian.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo aikaisemmin HMD Global julkaisi Nokia C1 -mallinimeä kantavan edullisen 3G-älypuhelimen, joten uuden Nokia 1 -version julkaisu globaaleille markkinoille voisi olla ajankohtaista. Lisäksi HMD Global ei ole hetkeen päivittänyt Nokia 5 -puhelintaan, joten myös uusi alemman keskihintaluokan puhelin saatetaan tulla näkemään pian. MWC 2020 -messuilla odotetaan lisäksi Nokia 8.2 -mallia, jossa on 5G-tuki.

Lähde: FCC (TA-1207), NokiaMob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD