HMDNokiaYleinen

HMD Global vilautti tulevaa 5G-puhelintaan – Sisuksissa uusi Snapdragon 765

Suomalainen HMD Global osallistui Snapdragon Tech Summit -tapahtumaan, jossa yhtiön tuotteista vastaava johtaja Juho Sarvikas vilautti tulevaa 5G-yhteyksillä varusteltua Nokia-puhelinta. Lisäksi Sarvikas kertoi tulevan puhelimen asettuvan keskihintaluokkaan ja olevan varusteltuna PureDisplay-ominaisuudella, ZEISS-kameroilla sekä 5G-yhteyksillä.

Toistaiseksi HMD Global ei paljastanut tulevan puhelimen virallista mallinimeä, mutta huhuissa sen on odotettu kantavan nimeä Nokia 8.2 5G. Tapahtumassa vilautettu kuva puhelimesta paljasti puhelimesta myös muutamia rakenteellisia yksityiskohtia. Kuvan perusteella laitteessa on todennäköisesti alumiinikehys sekä lasiset pinnat. Takaosassa nähdään pyöreä kamera-alue ja laitteen oikealla kyljellä on sormenjälkilukija. Valitettavasti kuva ei paljoa paljasta tulevasta puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Koska Nokian ensimmäinen 5G-puhelin tulee saamaan Snapdragon 765 -järjestelmäpiirin, niin puhelimessa on tuki standalone- ja non-standalone 5G-standardeille (SA/NSA). HMD Globalin odotetaan julkaisevan uutuuspuhelimensa vuoden 2020 alussa, eli todennäköisesti MWC 2019 -messuilla helmikuussa.

Lähde: Snapdragon Tech Summit (YouTube)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD