MotorolaYleinen

Motorola julkisti päivän kolmannen puhelimensa – tällainen on Motorola Moto G Pure

Motorola on julkaissut tänään jo kolmannen puhelimen, sillä aikaisemmin tänään yhtiö esitteli Moto E30– ja Moto E40 -puhelimet. Yhdysvaltojen markkinoille on nyt julkaistu uusia puhelin, joka kantaa nimeä Moto G Pure. Kyseessä on edullisemman hintapisteen laite, joka tarjoaa varsin tuttuja teknisiä ominaisuuksia.

Moto G Pure -puhelin on varusteltuna 6,5 tuuman kokoisella Max Vision -näytöllä, joka perustuu IPS LCD -tekniikkaan. Näytössä on HD+ -tarkkuus, eli 1600 x 720 pikseliä ja sen kuvasuhde on 20:9. Puhelimen näytön yläreunaan Motorola on toteuttanut myös pisaramaisen loven etukameraa varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G25 -järjestelmäpiiri, joten kyseessä on edullinen 4G-laite. Moto G Pure pitää sisällään 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelin tukee muistikorttia aina 512 gigatavuun asti. Akunkesto on 4000 milliampeeritunnin akun varassa ja Motorola lupaa sen kestävän kaksi päivää. Akku voidaan ladata USB-C-liittimen kautta 10 watin teholla.

Moto G Puren takaosassa on kaksoiskamera, joka koostuu 13 megapikselin pääkamerasta sekä 2 megapikselin syvyyskamerasta. Etuosassa on yksi 5 megapikselin selfiekamera. Motorola on varustellut uutuuspuhelimen myös kuulokeliittimellä, yhdellä kaiuttimella sekä sormenjälkilukijalla. Käyttöjärjestelmänä on Android 11.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä on ainoastaan Yhdysvaltojen markkinoille suunnattu uutuuspuhelin, joka tulee saataville 14. lokakuuta. Puhelimen hinta on 159,99 dollaria ja tarjolla on vain Deep Indigo -väriversio.

Lähde: Motorola Moto G Pure -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola