AndroidPOCOYleinen

Uusi Pocophone F1 julkaistaan Intiassa 22. elokuuta – Unboxing-video päätyi YouTubeen

POCO on Xiaomin uusi brändi globaaleille markkinoille, joka tuottaa edullisia älypuhelimia hyvillä ominaisuuksilla. Nyt POCO on paljastanut virallisella Twitter-tilillänsä, että uusi Pocophone F1 -nimeä kantava puhelin tullaan julkaisemaan ensi viikolla 22. elokuuta Intiassa.

Vaikka Pocophone F1 -puhelinta ei ole vielä virallisesti julkaistu, niin siitä tiedetään jo pitkälti kaikki. Ja myös YouTubeen on nyt vuodettu hyvälaatuinen unboxing-video, jossa puhelin on selvästi näkyvissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Pocophone F1 on valmistettu muovista ja mukana on tuttuja piirteitä muun muassa Xiaomin Mi 8 -puhelimesta. Puhelimesta löytyy muun muassa tehokas Snapdragon 845 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 6 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Pocophone F1 tukee myös muistikorttia. Näytön kooksi ilmoitetaan 5,99 tuumaa ja tarkkuutta on 1080 x 2246 pikseliä. Puhelimessa pitäisi olla myös MIUI 9 -käyttöliittymä, joka perustuu Android 8.1 Oreo -versioon. Kameroiden osalta tyydytään 12 + 5 megapikselin kaksoiskameraan ja edessä on yksi 20 megapikselin sensori. Akun kooksi jälleenmyyjä ilmoittaa 4000 milliampeerituntia ja laite tukee Quick Charge 3.0 -pikalatausta.

Huhujen mukaan Pocophone F1 tulisi maksamaan jopa alle 400 euroa, mutta tämä varmistunee vasta 22. elokuuta julkaisun yhteydessä.

Lähde: POCO India (Twitter), GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android