RedmiYleinen

Uusi Redmi Note 7 -julkaistiin Kiinassa – 48 megapikselin kamera alle 130 euron puhelimessa

Xiaomista irtautunut Redmi on tänään julkaissut Kiinassa uuden Redmi Note 7 -älypuhelimen. Redmi on irtautumisensa ansiosta Xiaomin tytärbrändi, kuten Honor on Huawein tytärbrändi. Redmin tarkoituksena on tarjota älypuhelimia, jotka antavat äärimmäistä vastinetta rahalla. Samalla Redmin odotetaan nopeuttavan Xiaomin laajenemista maailmanlaajuisilla markkinoilla.

Uusi Redmi Note 7 tarjoaa hintaluokassaan mielenkiintoisia ominaisuuksia, joita on totuttu näkemään selvästi kalliimmissa puhelimissa. Uutuuspuhelin tarjoaa muun muassa 48 megapikselin pääkameran sekä Qualcommin Snapdragon 660 -järjestelmäpiirin. Puhelimessa on vähimmillään 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen näyttö on kooltaan 6,3 tuumaa ja siinä on Full HD+ -tarkkuus. Näytössä on 19,5:9-kuvasuhde sekä pieni vesipisaramainen lovi, jossa on ainoastaan etukamera. Redmi Note 7:n akun kooksi on ilmoitettu 4000 milliampeerituntia ja sitä ladataan USB-C-tyypin latausliittimen kautta. Mielenkiintoisin ominaisuus puhelimessa on varmasti 48 + 5 megapikselin kaksoiskamera. Suurempi 48 megapikselin kamera on Samsungin käsialaa. Kuvia ei kuitenkaan taltioida 48 megapikselin tarkkuudella, vaan tässä hyödynnetään Samsungin Tetracell -teknologiaa, joka yhdistää neljä pikseliä yhdeksi suureksi 1,6 um pikseliksi. Redmin mukaan tämä teknologia nostaa suuresti valon ja selkeyden määrää kuvissa jopa hämärissä olosuhteissa. 5 megapikselin kamera on taasen ainoastaan bokeh-kuvaamista varten. Kamerassa on myös tuttuja tekoälyominaisuuksia sekä yökuvaustila.

Kiinassa Redmi Note 7 tulee myyntiin 15. tammikuuta ja halvimmillaan puhelimen 3 + 32 gigatavun versio maksaa 999 yuania, eli noin 128 euroa. Tarjolle tulevat myös 3 + 64 gigatavun ja 4 + 64 gigatavun versiot. Puhelin on julkaistu kolmessa liukuvärissä, jotka ovat kultainen, sininen ja musta. Kiinassa puhelimelle tarjotaan 18 kuukauden takuu.

Tekniset tiedot

  • 6,3 tuuman Full HD+ -näyttö (2340 x 1080)
  • Snapdragon 660
  • 3 tai 4 Gt RAM
  • 32 tai 64 Gt tallennustilaa (muistikorttipaikka)
  • 48 + 5 MP kaksoiskamera
  • 13 MP etukamera
  • 4000 mAh akku
  • USB-C, kuulokeliitin ja infrapunalähetin

Lähde: Redmin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi