HMDNokiaYleinen

Vuoto: Tässä on kamerareiällisellä näytöllä varusteltu Nokia 8.1 Plus

HMD Globalilta odotetaan alkuvuodesta lukuisia uusia Nokia-puhelimia eri hintaluokissa. Loppuvuodesta 2018 nähtiin Nokia 7.1- sekä Nokia 8.1 -älypuhelimet, mutta verkkoon on valunut myös tietoja tulevasta Nokia 8.1 Plus -nimellä tunnetusta älypuhelimesta. 91mobiles.com -sivusto on vuotanut tuttuja 3D-mallinnokseen perustuvia kuvia toistaiseksi julkaisemattomasta Nokia-puhelimesta.

Kuvista nähdään, että kyseessä tulee olemaan varsin mielenkiintoinen älypuhelin HMD Globalilta, sillä siinä hyödynnetään jo viime vuoden lopulla kiinalaisissa älypuhelimissa nähtyjä tekniikoita. Puhelimessa on muun muassa etukameraa varten reikä näytön vasemmassa yläkulmassa. Vuodetuista kuvista nähdään näytön myös peittävän lähes koko puhelimen etupuolen, mutta silti Nokia-logolle on jäänyt tilaa etuosan alareunasta. Tietojen mukaan näytön koko olisi 6,22 tuumaa ja siinä olisi Full HD+ -tarkkuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvista paljastuu myös, että HMD Global tulee hyödyntämään puhelimessa USB-C-tyypin latausliitintä ja siinä on myös perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitin. Laitteen takaosassa on nähtävissä hieman ulkoneva kameraosa, jossa on kaksi kamerasensoria sekä LED-salama. Kamerat ovat myös ZEISS-sertifioituja. Laitteen takaosaan on sijoitettuna myös sormenjälkilukija.

Toistaiseksi ei ole tarkkaa tietoa puhelimen teknisistä tiedoista, mutta niistä tullaan todennäköisesti kuulemaan enemmän lähempänä julkaisua. Myöskin Nokia 8.1 Plus -mallinimeäminen kannattaa ottaa pienellä varauksella, sillä HMD Global on kertonut luopuvansa Plus-nimeämisestä puhelimissaan.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD