OnePlusYleinen

Näyttääkö OnePlus Nord CE 2 Lite 5G tältä? Luonnoskuvien perusteella se vaikuttaa uudelleen nimetyltä Realme-puhelimelta

Tältä pitäisi OnePlus Nord CE 2 Lite 5G -puhelimen näyttää.

OnePlussalta on tulossa kevään aikana useita uusia älypuhelimia myös Nord-mallistoon, sillä jo aikaisemmin on huhuttu OnePlus Nord 2T -puhelimesta. Tällä kertaa 91mobiles.com-sivusto on julkaissut luonnoskuvia OnePlus Nord CE 2 Lite 5G -puhelimesta. Kyseisestä laitteesta on kuultu aikaisemminkin huhuja.

Luonnoskuvat ovat varsin epämääräisiä, mutta niiden kerrotaan antavan esimakua siitä, miltä OnePlus Nord CE 2 Lite 5G tulee näyttämään. Lopullinen tuote saattaa kuitenkin tulla näyttämään hieman erilaiselta. Laitteen takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat paljastavat OnePlus Nord CE 2 Lite 5G:n oikeassa kyljessä olevan virtapainike ja vasemmassa kyljessä on äänenvoimakkuuspainikkeet. Lisäksi kyljestä löytyy SIM-korttiluukku. Kuvat kertovat puhelimen alareunassa olevan kuulokeliitin, USB-C-liitin sekä kaiutin. Yläreunassa nähdään yksi mikrofoni. Kuvissa ei ole esillä OnePlus Nord CE 2 Lite 5G:n etuosaa. Kuvat kertovat, ettei puhelimessa ole OnePlussalle ominaista Alert Slider -ilmoituskytkintä.

Aikaisempien vuotojen mukaan OnePlus Nord CE 2 Lite 5G -puhelimeen on tulossa 6,59 tuuman näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Näytön tekniikasta ei ole tietoa, mutta siinä odotetaan olevan korkeampi kuin 60 hertsin virkistystaajuus. Tehoista odotetaan vastaavan Qualcommin uusi Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri, joten tuki 5G-yhteyksille löytyy.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme 9 Pro

Kameroiden osalta OnePlus Nord CE 2 Lite 5G olisi tuttua keskihintaluokkaa, sillä vuodot kertovat pääkameran olevan 64 megapikseliä. Lisäksi mukana olisi kaksi 2 megapikselin kameraa makro- ja syvyyskuvaamista varten. Etuosassa kerrotaan olevan 16 megapikselin kamera selfiekuvia ja videopuheluita varten. Vuodot kertovat akun olevan kooltaan 5000 milliampeerituntia ja tuettuna on 33 watin pikalataus.

Toistaiseksi ei ole tarkkaa tiedossa, milloin OnePlus tulisi julkaisemaan nyt huhutun puhelimen. Laitetta odotetaan kuitenkin myöhemmin tänä vuonna. Vuotaneet OnePlus Nord CE 2 Lite 5G -puhelimen tekniset tiedot kuulostavat kuitenkin yllättävän samalta kuin Realmen jo julkaisemassa Realme 9 Pro -puhelimessa. Lisäksi nyt julkaistut luonnoskuvat näyttävät varsin samalta.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus