SamsungYleinen

Uusi Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022) -tabletti on varusteltuna kahdella uudistuksella verrattuna edeltäjäversioon

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2022)

Samsung on julkaissut kaikessa hiljaisuudessaan valituilla markkinoilla uuden version vuonna 2020 julkaistusta Galaxy Tab S6 Lite -tabletista. Uutuusversio jatkaa samaa linjaa edeltäjänsä kanssa, mutta Samsung on tehnyt siihen tällä kertaa muutamia tärkeitä uudistuksia.

Yksi merkittävä uudistus nähdään käyttöjärjestelmässä, sillä Galaxy Tab S6 Lite (2022) tarjoaa tuoreimman Android 12 -version. Vuonna 2020 tabletti julkaistiin vanhemmalla Android 10 -versiolla. Toinen suurempi uudistus nähdään järjestelmäpiirissä, sillä Samsung on nyt luopunut omasta toteutuksestaan. Uudistetussa versiossa on Snapdragon 720G -järjestelmäpiiri aikaisemman Exynos 9611 -järjestelmäpiirin sijasta. Tämän myötä tabletissa on hieman parempi suorituskyky.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Tab S6 Lite (2022) -tabletissa on 10,4 tuuman LCD-näyttöpaneeli, jossa on 2000 x 1200 pikselin tarkkuus ja tuki S Pen -kynälle. Snapdragon 720G -järjestelmäpiirin kaverina on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Samsung on säästänyt myös muistikorttipaikan.

Tabletin akku on kooltaan 7040 milliampeerituntia. Äänentoisto on AKG:n virittämien kaiuttimien varassa ja laite tukee Dolby Atmosta ja siinä on 3,5 millimetrin kuulokeliitin. Tabletista on julkaistu ainakin harmaa väriversio ja se on valmistettu alumiinista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung on ilmoittanut tabletin 4 + 64 gigatavun version maksavan 399,90 euroa. Nähtävästi tabletista on vain Wi-Fi-versio, eikä suurempia tallennustilaversioita ole tulossa.

Lähde: Amazon (italiaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung