HMDNokiaYleinen

Uusi vihjaus huomisesta Nokia-julkaisusta – Luvassa edullinen Nokia 2.2?

Videolla nähty puhelin vs. Nokia 3.2.

HMD Globalin hallinnoima Nokia Mobile Twitter-tili on julkaissut jälleen uuden vihjausvideon odotetusta Nokia-julkaisusta, joka tapahtuu huomenna 6. kesäkuuta Intiassa sekä Italiassa. Todennäköisesti tilaisuus tulee keskittymään kuitenkin vain yhteen puhelimeen, joka on edullinen Nokia 2.2.

Viime vuoden toukokuussa HMD Global on viimeksi päivittänyt edullista Nokia 2 -mallistoa, joten luvassa on todennäköisesti Nokia 2.2 -nimeä kantava puhelin. HMD Globalin julkaisemassa viimeisimmässä videossa nähdään puhelin, joka muistuttaa edestäpäin vahvasti jo julkaistuja Nokia 3.2- ja Nokia 4.2 -puhelimia, joten Nokia 2.2 voisi näyttää pitkälti samalta kuin isoveljensä. Video vahvistaa puhelimen saavan myös kasvojentunnistuksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin HMD Global on myös vihjannut uusista värivaihtoehdoista, joten Nokia 2.2 voi saada laajemman värivalikoiman kuin aikaisemmat Nokia-puhelimet. Lisäksi puhelimessa nähdään erillinen Google Assistant -painike.

Nokia 2.2 -puhelimesta ei toistaiseksi ole paljoa tietoa vuotanut, mutta huhujen mukaan laite olisi koodinimeltään ”Nokia Wasp”. Kyseinen puhelin on käväissyt jo muun muassa FCC:n sertifioinneissa.

Lähde: Nokia Mobile (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD