HMDNokiaYleinen

Edullinen Nokia-puhelin sai FCC-sertifikaatin

FCC:n tiedostoista paljastuu tietoja julkaisemattomasta puhelimesta.

Toistaiseksi julkaisematon Nokia TA-1184 -mallikoodia kantava älypuhelin on läpäissyt FCC:n sertifioinnin. FCC:n tietokanta on lisäksi paljastanut muutamia yksityiskohtia tuntemattomasta puhelimesta.

TA-1184 -puhelimen muita variantteja ovat muun muassa TA-1188 sekä TA-1183. Puhelimen koodinimi on tietojen mukaan ”Wasp” ja kyseessä on varsin kompakti laite. Puhelimen mitoiksi on paljastunut 145,96 x 70,56 millimetriä, joten kyseessä on Nokia 5.1- ja Nokia 6.1 -puhelimia pienempi laite. Tietojen perusteella myöskin takakuoren ja akun odotetaan olevan irrotettavissa, joka viittaa vahvasti edullisempaan puhelimeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

TA-1184-puhelimen ulkoiset mitat verrattuna Nokia 6.1- ja Nokia 5.1 -puhelimien mittoihin. / Kuva: NokiaMob.net

Muiden paljastuneiden tietojen mukaan HMD Global valmistelee puhelimesta ainakin 3 gigatavun RAM-muistilla varusteltua versiota, jonka kaverina on myös 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Jo helmikuussa HMD Global julkaisi Nokia 1 Plus-, Nokia 3.2-, Nokia 4.2- sekä Nokia 9 PureView -puhelimet, eikä nyt paljastuneet mallikoodit kuulu millekään jo julkaistulle puhelimelle. Nyt paljastuneiden tietojen perusteella kyseessä saattaisi olla mahdollisesti edullinen Nokia 2.2 -puhelin. Toistaiseksi ei ole tiedossa, milloin HMD Global aikoo julkaista uusia puhelimia.

Lähde: NokiaMob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD