OnePlusYleinen

OnePlus 9 -malliston kolmas jäsen saattaa kantaa nimeä OnePlus 9R

OnePlussan odotetaan julkaisevan maaliskuussa uudet OnePlus 9 -malliston puhelimet, mutta tällä kertaa huhuissa on puhuttu kolmesta uudesta puhelimesta. Viime kuukausien aikana kolmatta puhelinta on kutsuttu huhuissa nimillä OnePlus 9E, OnePlus 9 SE ja OnePlus 9 Lite, mutta tunnetun vuotajan Evan Blassin mukaan puhelimen nimi olisi täysin eri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Blass on julkaissut kuvan ja tekstin, jossa kerrotaan puhelimen nimen olevan OnePlus 9R. Valitettavasti kyseisestä puhelimesta on tällä hetkellä todella paljon erilaisia tietoja sekä huhuja. Toiset huhut ovat kertoneet kolmannen OnePlus 9 -malliston puhelimen olevan Snapdragon 870 -järjestelmäpiiriin perustuva sekä toiset huhut kertovat puhelimessa olevan hyvin erikoiseen tapaan Snapdragon 690 -järjestelmäpiiri, joka nähtiin aikaisemmin OnePlus Nord N10 5G -puhelimessa.

OnePlus 9- ja OnePlus 9 Pro -puhelimien odotetaan saavan tuoreimman Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin, jonka takia Snapdragon 690 -piirin löytyminen OnePlus 9R -mallista olisi varsin erikoista. OnePlus on itse vahvistanut tuovansa markkinoille puhelimen Snapdragon 870 -järjestelmäpiirillä, joten suurella todennäköisyydellä jokin OnePlus 9 -malliston puhelin on varusteltu kyseisellä piirillä.

Kovin kauaa uusia OnePlus 9 -malliston puhelimia ei tarvitse kuitenkaan odotella, sillä huhuissa on mainittu OnePlussan esittelevän laitteet maaliskuun aikana.

Lähde: Voice.com (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus