AndroidOnePlusYleinen

Uusi vuotokuva vahvistanee kaiken tarvittavan – OnePlus 5T esitellään 16. marraskuuta

Uusin vuotokuva OnePlus 5T -puhelimeen liittyen saattaa paljastaa kaiken tarvittavan – nimittäin virallisen julkaisupäivän. GizChina.it on julkaissut sivuillansa nimettömän lähteen lähettämän kuvan, joka on peräisin todennäköisesti Amazon Intian markkinointimateriaaleista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvasta käy ilmi, että OnePlus 5T julkaistaan virallisesti 16. marraskuuta. Lisäksi kuvassa on teksti ”Amazon Exclusive”, joka voisi viitata siihen, että puhelin nähtäisiin Intian markkinoilla yksinoikeudella Amazonin valikoimassa aivan kuten OnePlus 5 -puhelinkin. Kuva ei kuitenkaan vahvista myyntiintulopäivää, sillä se on sensuroitu. Evan Blass on todennut aikaisemmin, että OnePlus 5T -puhelin saattaisi tulla myyntiin 20. marraskuuta tai myöhemmin. Kuvassa on havaittavissa myös itse OnePlus 5T, jossa on nähtävillä 18:9-kuvasuhteen näyttö sekä kaksoiskamera. Lisäksi puhelimessa on sormenjälkilukija takaosassa.

Viimeisimpien tietojen mukaan OnePlus 5T:ssä olisi 6 tuuman Optic AMOLED -näyttö, jonka tarkkuus on Full HD+ -tasoa (2160 x 1080). Puhelimessa huhutaan olevan Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa löytyy todennäköisesti 64 tai 128 gigatavua. OnePlus 5T:n kaksoiskamera tulee huhujen mukaan koostumaan 16 ja 20 megapikselin sensoreista ja etukamerana toimii 20 megapikselin sensori. Laitteessa voidaan olettaa olevan vakiona Android 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmä.

Lähde: GizChina.it

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android