XiaomiYleinen

Uusi Xiaomi Mi TV P1 -televisiomallisto myyntiin Suomessa – hinnat alkavat 349 eurosta

Kiinalainen elektroniikkajätti Xiaomi tuo Suomessa myyntiin Mi TV P1 -televisiomalliston, jonka kuva-, ääni- ja älytoiminnot ovat huippuluokkaa. Uudet televisiot tulevat tarjolle neljässä koko versiossa ja hinnat alkavat 349 eurosta

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uuden malliston lippulaivamalli on minimalistisesti muotoiltu, metallirunkoinen Mi TV P1 55”, joka näyttää hyvältä sekä seinällä että tv-tasolla. Television ohut kehys tekee reunasta huomaamattoman ja näytöstä tyylikkäämmän. Mi TV P1 55” -älytelevisio tuo esiin realistiset yksityiskohdat ultrateräväpiirtoisen 4K/UHD-tarkkuuden ja yli miljardin värisävyn ansiosta. Dolby Vision- ja HDR10+ -kuvanparannustekniikat tekevät kuvasta selkeän ja värit toistuvat eloisasti. Videokuvan MEMC-liikkeenpehmennys parantaa katselukokemusta, kun nopeasti liikkuva videokuva pysyy tarkkana.

Television sisäinen mediatoistin perustuu Googlen julkaisemaan suomenkieliseen Android TV 10 -käyttöjärjestelmään. Helpon käyttöliittymän avulla on kätevä hallita kaikkia tv-sovelluksia. Näitä sovelluksia ovat esimerkiksi tunnetut kansainväliset ja suomalaiset videopalvelut, kuten Netflix, HBO Nordic, Amazon Prime Video, YouTube, Google Play Elokuvat, YLE Areena, MTV, Ruutu, Elisa Viihde, C More ja Viaplay. Näistä palveluista elokuvien ja tv-sarjojen ostaminen, vuokraaminen ja tilaaminen onnistuu nappia painamalla. Televisio on myös Netflix- ja Amazon Prime Video -sertifioitu.

Mi-älytelevisioissa on tehokas MediaTek-suoritin, kahden gigatavun RAM-muisti ja 16 gigatavun tallennustila takaavat sulavan toiminnan. Sisäänrakennetulla älykotikeskittimellä voi hallita muita älykotilaitteita. Älytelevision avulla voi käynnistää vaikkapa älykkään Mi-ilmanpuhdistimen tai sammuttaa valot sormea nostamatta. Puheohjatulla Bluetooth-kaukosäätimellä älytelevision käyttö on helppoa, koska sitä ei tarvitse osoittaa television suuntaan. Kaukosäätimen selkeiden näppäinten lisäksi sille voi antaa puhekomentoja Google Assistant -toiminnon avulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Televisiossa on laadukas äänentoisto kahden sisäisen 10 watin kaiuttimen ja Dolby/DTS-HD-äänitekniikan ansiosta. Kaiuttimien bassorefleksijärjestelmä jykevöittää äänentoistoa. Ne toistavat tarkan ja tasapainoisen äänen, joka täydentää audiovisuaalista kokemusta. Myös musiikin kuuntelu onnistuu helposti suosikkisovelluksen tai muun äänilähteen kautta.

Uuden Mi TV P1 -malliston 55, 50, 43 ja 32 tuuman televisiot ovat saatavana välittömästi 699, 599, 499 ja 349 euron kuluttajahintoihin. Pienemmät 50 ja 43 tuuman mallit ovat muilta ominaisuuksiltaan paitsi kooltaan lippulaivamallin kanssa samalla tasolla. Pienimmässä 32 tuuman mallissa on vaatimattomammat ominaisuudet ja kuvatarkkuus.

Lähde: Xiaomin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi