XiaomiYleinen

Xiaomi Mi MIX 4 saattaa olla kalliimpi kuin Xiaomi Mi 11 Ultra – saamassa myös näytönalaisen etukameran

Xiaomi Mi 11 Ultra

Xiaomi valmistelee uuden huippuluokan Mi MIX 4 -puhelimen julkaisua, jos on uskomista monia laitteen ympärillä pyöriviä huhuja. Xiaomi on tänä vuonna esitellyt taittuvanäyttöisen Mi MIX Fold -puhelimen, mutta nähtävästi luvassa on myös perinteisempiä Mi MIX -malliston puhelimia. Uusi Kiinasta kantautuva tieto kertoo nyt ensimmäistä kertaa lisätietoja tulevan puhelimen hinnoittelusta sekä näytöstä.

Mydrivers.com-sivuston mukaan Xiaomi Mi MIX 4 saattaa olla jopa kalliimpi kuin keväällä julkaistu Xiaomi Mi 11 Ultra. Suomessa Mi 11 Ultran hinta oli 1299 euroa, joten uusi Mi MIX -puhelin voi olla jopa kalliimpi. Korkeaan hinnoitteluun kerrotaan olevan myös hyvä syy ja ensimmäinen niistä on näytönalainen etukameraratkaisu. Lisäksi puhelimen näytön kerrotaan saavan erittäin kapeat kehykset, jotta puhelimen etuosa olisi pelkkää näyttöä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samaiset tiedot kertovat näytön tarkkuuden rajoittuvan Full HD+ -tasolle, joka johtuu näytönalaisen kameran vaatimuksista. Xiaomi Mi MIX 4 -puhelimen muiksi huhutuiksi tiedoiksi on odotettu Snapdragon 888 -järjestelmäpiiriä, 4500 milliampeeritunnin akkua sekä 120 watin tehoista pikalatausta. Toistaiseksi puhelimesta ei ole muita tietoja, eikä myöskään tietoa julkaisuajankohdasta.

Lähde: Mydrivers.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi