SamsungYleinen

Uusia tietoja paljastui Samsungin tulevasta Galaxy A82 5G -puhelimesta – varusteltu vanhalla Snapdragon 855 Plus -piirillä

Samsung Galaxy A80

Samsungin on huhuttu valmistelevan uuden Galaxy A82 5G -älypuhelimen julkaisua, mutta toistaiseksi mitään tarkempia tietoja laitteesta ei ole paljastanut. Puhelimen mallikoodin on tiedetty olevan ”SM-A826B” ja nyt suorituskykytesti Geekbenchin tietokannasta on paljastunut Samsungin puhelin mallikoodilla ”SM-A826S”, jonka odotetaan kuuluvan samalle puhelimelle.

Geekbench on paljastanut muutamia yksityiskohtia tulevasta puhelimesta. Galaxy A82 5G tulee tietojen mukaan saamaan parin vuoden takaisen Snapdragon 855 Plus -järjestelmäpiirin, johon on yhdistetty 5G-modeemi. Vanhan järjestelmäpiirin käyttäminen ei ole Samsungille mikään erikoisuus, sillä yhtiö on vuosien varrella julkaissut useita puhelimia vanhoilla järjestelmäpiireillä, jotta hinnoittelu on saatu painettua alas. Geekbench on paljastanut puhelimen saavan myös 6 gigatavua RAM-muistia sekä tuoreimman Android 11 -käyttöjärjestelmän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Odotettu Samsung Galaxy A82 5G Geekbenchin tietokannassa.

Valitettavasti Galaxy A82 5G on edelleen varsinainen mysteerilaite, sillä siitä on kuultu vain vähän yksittäisiä ja jopa toisistaan suuresti eroavia huhuja. Yhden huhun mukaan Samsung kehittäisi puhelimeen kääntyvää kamerajärjestelmää, joka nähtiin vuonna 2019 alkuperäisessä Galaxy A80 -puhelimessa. On myös madollista, ettei Galaxy A82 5G -puhelinta tulla näkemään koskaan markkinoilla, sillä Samsung on ennenkin vaihtanut mallinimeä ennen julkaisua. Esimerkiksi viime vuonna huhuttu Galaxy A81 nimettiin lopulta Galaxy Note 10 Liteksi.

Samsungilta odotetaan kevään aikana useita uusia Galaxy A -malliston jäseniä, joita ovat muun muassa Galaxy A52 5G sekä Galaxy A72 5G. Samsung on jo julkaissut uudet Galaxy A32 5G- ja Galaxy A42 5G -puhelimet. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Galaxy A82 5G tullaan näkemään markkinoilla.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung