AndroidHMDNokia

Uusien Nokia-puhelimien myynnin aloitus lähenemässä? – ainakin Intiassa

Suomessa majapaikkaansa pitävä HMD Global Oy julkaisi helmikuussa uuden sukupolven Nokia-puhelimet Barcelonassa. Nokia 6, Nokia 5 ja Nokia 3 ovat maailman ensimmäiset puhtaalla Androidilla varustellut Nokia-älypuhelimet, jotka tulevat globaalisti myyntiin. HMD Global lupasi julkaisun yhteydessä, että uudet laitteet rantautuvat myyntiin tämän vuoden toisella neljänneksellä, eli huhti-kesäkuussa. Myynnin aloitus on siis vääjäämättä lähenemässä.

Nyt Intiassa HMD Global on lähettänyt medialle kutsuja keskustelutilaisuuteen, jossa paikan päällä on ainakin HMD Globalin tuotejohtaja Juho Sarvikas. Tilaisuus järjestetään ensi viikolla 8. toukokuuta New Delhissä. HMD Globalin odotetaan kertovan uusien puhelimiensa saatavuudesta Intiassa. Aikaisemmin tänä vuonna Nokia 6 on tuotu jo saataville Kiinassa, jossa puhelimet ovat myyty jo useasti loppuun. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa uusien Nokia-puhelimien odotetaan rantautuvan myyntiin ensimmäisien maiden joukossa, mutta tarkkaa aikataulua HMD Global ei ole vielä paljastanut. Kaikki uudet Android-Nokiat on hinnoiteltu alle 300 euroon. Nokia 6 maksaa 229 euroa (erikoisversio 299 euroa), Nokia 5 taasen 189 euroa ja Nokia 3 vain 139 euroa. Hinnat saattavat kuitenkin vaihdella maittain.

HMD Globalin kutsu

Lähde: The Mobile Indian

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android