HMDNokiaYleinen

Nokia XR20 -puhelimen hinta taisi paljastua – kaiken kestävä Nokia ei ole halpa

Nokia XR20 vuotokuvassa.

HMD Globalin uudet Nokia-puhelimet ovat olleet jo pitkään kalliimpia, mitä laitteiden tekniset ominaisuudet voisivat antaa ymmärtää. Esimerkiksi Nokia X20 on myynnissä 399 euron hintaan, vaikka laitteessa on 200 euron puhelimista tuttu järjestelmäpiiri. HMD Globalilta on odotettu 27. heinäkuuta julkaistavaksi uutta kestävärakenteista Nokia XR20 -älypuhelinta, joka on nähtävästi vieläkin astetta kalliimpi.

Jälleenmyyjän listaus on paljastanut Nokia XR20 -puhelimen hinnaksi 424,58 puntaa, joka on suoraan muunnettuna 495 euroa. Jos haluaa siis 200 euron ominaisuuksilla varustellun kestävärakenteisen puhelimen, niin siitä täytyy olla valmis maksamaan satoja euroja enemmän. Toki hinnoittelu kannattaa ottaa pienellä varauksella vastaan edelleen, sillä puhelinta ei ole vielä julkaistu ja HMD Global ei ole hinnoittelua itse vahvistanut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jälleenmyyjän listaus paljastaa Nokia XR20:n hinnoittelun.

Jo aikaisemmin Nokia XR20 -puhelimesta nähtiin HMD Globalin toimesta vuotokuva, joka paljasti laitteen muotoilun. Vuotokuvassa nähtiin Nokia XR20 -puhelimen takaosa ja laite oli veden peittämänä. Kuvassa oleva vesi viitannee puhelimen mahdolliseen vedenkestävyyteen, jota ei ole monissakaan Nokia-puhelimissa aikaisemmin ollut. Puhelimen takaosassa on myös keskitetty laatikkomainen kamera-alue, jossa on nähtävästi kaksi kamerasensoria sekä kaksi LED-salamavaloa. Kameroiden välissä nähdään myös ZEISS-logo.

Nokia XR20 on nähty jo useaan kertaan jälleenmyyjien listauksissa, joista on paljastanut joitakin yksittäisiä teknisiä tietoja. Nokia XR20 -puhelimen tiedetään saavan muun muassa 6,67 tuuman näyttöpaneelin Full HD+ -tarkkuudella. Lisäksi puhelimen tehoista on vastaamassa tuttu Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 6 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tietojen perusteella Nokia XR20 tulee saamaan myös 4630 milliampeeritunnin akun, 48 megapikselin pääkameran, 13 megapikselin toisen kameran sekä sormenjälkilukijan. Jälleenmyyjien listaukset ovat myös vahvistaneet puhelimesta olevan tulossa kaksi väriversiota, jotka ovat sininen ja harmaa.

Uudet Nokia-puhelimet esitellään 27. heinäkuuta, ja huhuissa on odotettu Nokia XR20 -mallin rinnalla myös Nokia 6310 -peruspuhelinta ja edullista Nokia C30 -älypuhelinta.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. Sanoisin kuitenkin näin että asiakas päättää onko puhelin sen arvoinen vai ei.
    Samsungiltakin löytyy todella paljon surkeita puhelimia jotka ovat ylihintaisia eli ei mitään uutta ole vaikka näin uutisessa annetaan ymmärtää

  2. Kuulostaa kovasti mielipidekirjoitukselta.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD