OnePlusYleinen

Tältä näyttää OnePlus Watch 2 -älykello – Vuotaja vahvisti käyttöjärjestelmän

OnePlus Watch 2

OnePlussan tarina älykellomarkkinoilla on ollut melko monttuinen, sillä brändin ensimmäinen OnePlus Watch oli täynnä ongelmia. OnePlus näyttää yrittävän uudelleen, sillä nyt nettiin on vuodettu prototyyppimalliin perustuvia kuvia OnePlus Watch 2 -älykellosta.

Kuvissa nähdään älykello kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja hopea. Etuosassa on pyöreä kellotaulu ja runko on valmistettu nähtävästi metallista. Laitteen oikeassa kyljessä on mielenkiintoinen tasainen kylki, jossa on kaksi painiketta. Vasemmassa reunassa nähdään kaiutinreikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Watch 2

Takaosassa on sykesensori sekä nähtävästi latausta varten tarkoitetut liittimet. OnePlus Watch 2:n ranneke näyttää olevan silikoninen. Kuvat ovat suuntaa-antavat, sillä vuotajan mukaan ne perustuvat prototyyppilaitteen kuviin.

Vuodon mukaan OnePlus Watch 2 -älykellossa olisi 1,43 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli sekä Qualcommin kehittämä Snapdragon W5 Gen 1 -järjestelmäpiiri. Toistaiseksi muita tarkempia teknisiä tietoja ei ole vuotanut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Watch 2

X-palvelun käyttäjä Max Jambor on myös kertonut mielenkiintoisen yksityiskohdan OnePlus Watch 2 -älykellosta. Hänen mukaansa OnePlus tulee hyödyntämään älykellossa Googlen kehittämää Wear OS 4 -käyttöjärjestelmää, joka tarkoittaisi selvästi monipuolisempaa ohjelmistokokemusta. Aikaisemmin OnePlus hyödynsi kevennettyä ja yksinkertaista käyttöjärjestelmää kelloissaan.

Lähde: Mysmartprice.com, Twitter.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus