HTCYleinen

Venäjällä julkaistiin uusi HTC Wildfire E Plus -älypuhelin – kiinalaisvalmistajan puhelin uudella nimellä

HTC Wildfire E Plus

HTC:n brändillä on julkaistu Venäjän markkinoille uusi älypuhelin, joka kantaa nimeä Wildfire E Plus. Kyseessä ei ole täysin uusi puhelin, vaan kyse on kiinalaisen Umidigin valmistamasta älypuhelimesta ainoastaan uudella nimellä. Puhelinta tuskin tullaan näkemään muualla myynnissä.

Wildfire E Plus on erittäin edullinen älypuhelin, jonka hinnaksi on Venäjällä ilmoitettu 7990 ruplaa, eli noin 131 euroa. Puhelimesta on ainoastaan 2 + 32 gigatavun muistiversio ja musta väriversio. Kyse on samasta puhelimesta kuin Umidigi G1, eikä suuria muutoksia ole saatu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on muovinen rakenne ja mitoiksi on ilmoitettu 164 x 75,9 x 8,7 millimetriä. Painoa on peräti 190 grammaa. Näyttö on kooltaan 6,517 tuumaa ja siinä on HD+ -tarkkuus, eli 1600 x 720 pikseliä.

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä MTK6739 -järjestelmäpiiri, jossa yhteydet rajoittuvat 4G-tukeen. Laitteessa on 2 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tuettuna on myös muistikorttipaikka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on takaosassa kaksi, jotka ovat 13 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on 5 megapikselin kamera selfiekuvia varten.

Käyttöjärjestelmäksi on ilmoitettu kevennetty Android 12 Go. Akku on kooltaan 5150 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata USB-C-liittimen kautta 10 watin teholla. HTC Wildfire E Plus tarjoaa Bluetooth 4.2- ja Wifi 5 -yhteydet sekä kaksi SIM-korttipaikkaa. Kuulokeliittimestä ei ole myöskään karsittu.

Lähde: Citilink.ru

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HTC