AndroidOnePlusYleinen

Verkkokauppa.com aloittaa myymään OnePlus-puhelimia

OnePlus on tänään julkaissut yhteistyön Verkkokauppa.comin kanssa, josta tulee OnePlusin ensimmäinen retail-kumppani Suomessa, alkaen uuden OnePlus 6T:n lanseerauksesta.  Kumppanuus on uusi asia OnePlusille Suomessa, sillä aikaisemmat partnerit ovat olleet operaattoreita.

”Olemme innoissamme, että saamme avattua ensimmäisen retail-kumppanin Suomessa. Olemme saaneet onnistumisia muissa Pohjoismaissa ja sen pohjalta uskomme että Verkkokauppa.com on meille loistava kumppani, ja heidän osaamisensa online-myynnissä auttaa meitä varmasti, kun jatkamme kasvuamme Suomessa”, sanoo OnePlus Suomen maajohtaja Tuomas Lampén.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Verkkokauppa.com on Suomen suurin verkkokauppias ja vahva kumppani OnePlusille, joka hakee kasvua Suomessa. Verkkokauppa.com auttaa OnePlusia astumaan uuteen kanavaan ja tuomaan OnePlus 6T tarjolle entistä suuremmalle määrälle OnePlus-faneja.

”Asiakkaamme ovat kyselleet OnePlus-puhelimien perään jo pitkään, sillä niissä yhdistyy huippuominaisuudet hyvässä hintapisteessä. Olemme tyytyväisiä, että saamme laajennettua valikoimaamme entistä monipuolisemmaksi tällä Suomessa suositun valmistajan uudella laitteella”, kertoo Verkkokauppa.comin tuotepäällikkö Juha Orava.

Lähde: OnePlussan lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android