Yleinen

Verkkokauppa.com listasi vuoden elektroniikkanousijat – True Wireless -kuulokkeiden kysyntä kasvanut yli 220%

Verkkokauppa.comin logo

Verkkokauppa.com on listannut kuluvan vuoden kovimmat elektroniikka- ja välinenousijat, joista suomalaiset kuluttajat ovat innostuneet toden teolla. Verkkokauppa.comin mukaan vuoden kovimman nousun ovat tehneet aidosti johdottomat True Wireless -kuulokkeet. Niiden kysyntä on kasvanut kuluvan vuoden aikana yli 220 prosenttia.

Kategorian ykköstuotteen eli Apple AirPodsien rinnalle on noussut joukko kilpailevia kuulokkeita esimerkiksi Happy Plugsilta, JBL:ltä, Under Armourilta ja ProCasterilta. True Wireless -kuulokkeissa kuluttajiin vetoaa juuri niiden johdottomuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Johtojen puuttuminen tekee kuulokkeista ylivertaiset käyttää niin urheillessa, auton ratissa kuin töitä tehdessäkin. True Wireless -kuulokkeiden valikoiman laajentuminen on käytännössä nujertanut välijohdollisten bluetooth-nappikuulokkeiden kysynnän”, sanoo Verkkokauppa.comin kaupallinen johtaja Vesa Järveläinen.

Järveläisen mukaan äänentoistolaitteiden tuoteperheessä myös älykaiuttimien kysyntä tulee kasvamaan entisestään vuonna 2020. Älykaiuttimet viehättävät kuluttajia, koska ne toimivat saumattomasti kodin muiden älylaitteiden kanssa ja tarjoavat musiikintoistoa laajempia toiminnallisuuksia puhelinsoitoista kalenterimuistutuksiin.

Verkkokauppa.comin mukaan myös sähköpotkulautojen myynti kasvoi kuluvana vuonna roimasti − 160 prosenttia edellisvuodesta.

“Esimerkiksi sähköpotkulautojen käyttö on vuokrattavien lautojen myötä vakiintunut yhdeksi tämän päivän kaupunkiliikkumisen muodoksi. Vastaavasti sähköiset tasapainoskootterit eli hooverboardit jäivät hetken villitykseksi, ja niitä ei enää edes myydä. Sähköpotkulautojen vuokrauspalveluihin liittyvä lainsäädäntö hakee todennäköisesti vielä muotoaan, ja siksi yhä useampi päättääkin sijoittaa omaan kaupunkilautaan”, Järveläinen kertoo.

Lähde: Verkkokauppa.comin lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen