SamsungYleinen

Samsung ei myynytkään miljoonaa Galaxy Fold -puhelinta

Samsung Galaxy Fold

Samsungin presidentti Young Sohn kertoi viime viikolla, että yhtiö olisi myynyt yli miljoona taittuvanäyttöistä Galaxy Fold -älypuhelinta, mutta Samsungin johtajat ovat kuitenkin kiiruhtaneet korjaamaan lausuntoa. Samsung ei ole myynyt miljoonaa Galaxy Fold -puhelinta.

Yhtiön edustaja on ilmoittanut, että Young Sohn on todennäköisesti sekoittanut Samsungin myyntitavoitteen ja todelliset myyntiluvut. Samsung Galaxy Fold on ollut myynnissä globaalisti yli 2000 dollarin hintaan ja Suomessakin puhelin maksaa 2100 euroa. Galaxy Fold edustaa täysin uuden sukupolven puhelinkategoriaa ja on ensimmäinen kuluttajien saataville tuotu taittuvanäyttöinen älypuhelin. Vuonna 2020 tullaan todennäköisesti näkemään lisää taittuvanäyttöisiä älypuhelimia, sillä Samsung on asettanut koko vuoden myyntitavoitteeksi 6 miljoonaa taittuvanäyttöistä älypuhelinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

SuomiMobiilin arvostelun Galaxy Foldista voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Samsungin uudelle Galaxy Fold -puhelimelle ei löydy tällä hetkellä juurikaan kilpailijoita, sillä taittuvanäyttöisiä älypuhelimia on julkaistu vain muutama. Huawei Mate X on jo myynnissä Kiinassa ja muun muassa Motorola Razr on tulossa myyntiin vasta vuoden 2020 alussa.

Lähde: Yonhap News Agency

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung