SamsungYleinen

Videovuoto: Näin taittuu Samsung Galaxy Z Flip

Samsung järjestää 11. helmikuuta julkaisutilaisuuden, jossa odotetaan Galaxy S20 -malliston huippupuhelimia sekä uutta taittuvanäyttöistä Galaxy Z Flip -puhelinta. Kaikista uutuuspuhelimista tiedetään jo tällä hetkellä lähes kaikki, mutta tänään taittuvanäyttöinen Galaxy Z Flip on vuotanut videolla, joka näyttää kuinka laite taittuu kahtia.

Vuotovideo ei paljasta enää mitään kovin uutta, sillä Galaxy Z Flip on jo aikaisemmin nähty tarkoissa tuotekuvissa. Videolla puhelin on kuitenkin nähtävillä livenä sekä videolla nähdään myös puhelimen pieni yhden tuuman kokoinen toinen näyttöpaneeli. Videon voi katsoa alapuolella olevasta Twitter-upotuksesta.

Vuotaneiden markkinointimateriaalien mukaan Galaxy Z Flip olisi suunnattu muun muassa vaikuttajille, sillä siihen on tehty ohjelmistollisia muutoksia, jotta laite olisi sopiva muun muassa Instagram-valokuvien ottamista varten. Puhelimen näyttö taittuu pystysuunnassa, kuten simpukkapuhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Z Flip -puhelimen näyttö on kooltaan 6,7 tuumaa ja sitä kutsutaan nimellä Infinity Flex. Galaxy Z Flipin näytössä on 22:9-kuvasuhde, erittäin ohut lasipinta sekä 2626 x 1080 pikselin tarkkuus. Näyttöön Samsung on tehnyt myös etukameraa varten reiän. Uutuuspuhelin saa myös erittäin pienen toisen näytön, joka sijaitsee puhelimen ulkopuolella. Näyttö on kooltaan 1,06 tuumaa ja siinä on 300 x 116 pikselin tarkkuus. Pikkunäytöltä on mahdollista tarkistaa muun muassa kellonaika tai ilmoituksia.

Tehoista on vastaamassa Snapdragon 855+ -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 8 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on jopa 256 gigatavua ja sitä voidaan laajentaa microSD-muistikortin avustuksella. Vuotaneiden teknisien tietojen mukaan Galaxy Z Flip ei tulisi saamaan 5G-yhteyksiä. Kameroita puhelimen ulkopuolella on kaksi, jotka molemmat ovat 12 megapikselin tasoisia. Pääkameran rinnalla on 123 asteen ultralaajakulmakuviin kykenevä kamerasensori. Sisäpuolella olevan selfiekameran tarkkuus on 10 megapikseliä.

Galaxy Z Flipissä Samsung hyödyntää kaksiosaista akkua, joka on yhteensä kooltaan 3300 milliampeerituntia. Akkua voidaan tietojen mukaan ladata 15 watin pikalatauksella USB-C-liitännän kautta, mutta Galaxy Z Flip tukee myös kaksisuuntaista langatonta latausta. Puhelimen virallinen paino on 183 grammaa ja sormenjälkilukija sijaitsee kyljessä. Laitteen mitoiksi on ilmoitettu avattuna 167,9 x 73,6 x 6,9-7,2 millimetriä ja suljettuna 167,9 x 73,6 x 15,4-17,3 millimetriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan Galaxy Z Flip saatettaisiin nähdä Euroopan markkinoilla jo 14. helmikuuta lähtien ja hintaa olisi 1599 euroa.

Lähde: Twitter (Ben Geskin)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung