MotorolaYleinen

Motorola Moto G Stylus -puhelimen tarkat tekniset tiedot paljastuivat

Huhuttu Motorola Moto G Stylus.

XDA Developers -sivusto on julkaissut viime aikoina ahkerasti tietoja tulevista Motorolan älypuhelimista ja tällä kertaa tarkat tekniset tiedot on paljastettu Moto G Stylus -puhelimesta. Kyseessä on alempaan keskihintaluokkaan asettuva puhelin, joka tarjoaa erikoisuutena stylus-kynän, jollaista Motorolan puhelimissa ei ole pitkään aikaan nähty.

Moto G Stylus on nähty jo aikaisemmin luotettavissa vuotokuvissa. Teknisien tietojen mukaan laite olisi hyvin lähellä jo markkinoilla olevaa Moto G8 Plus -puhelinta, mutta suurin erottava tekijä on integroitu stylus-kynä. Puhelimen näyttö tulee olemaan kooltaan 6,36 tuumaa ja sen tarkkuus yltää Full HD+-tasolle. Näyttö perustuu LCD-tekniikkaan ja sen vasemmassa yläkulmassa on etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista vastaa Qualcommin kehittämä Snapdragon 665 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on mallista riippuen joko 64 gigatavua tai 128 gigatavua. Moto G Stylus -puhelimeen odotetaan 48 megapikselin pääkameraa, 16 megapikselin ultralaajakulmakameraa sekä 2 megapikselin makrokameraa. Etukamera tulee olemaan 25 megapikselin tasoinen.

Moto G Stylus -puhelimen alareuna.

Akunkestosta tietojen perusteella tulee vastaamaan 4000 milliampeeritunnin akku, jota ladataan 10 watin latauksella USB-C-tyypin liittimen kautta. Moto G Stylus on varusteltuna myös kahdella SIM-korttipaikalla, NFC:llä sekä perinteisellä takaosaan sijoitetulla sormenjälkilukijalla. Käyttöjärjestelmänä pitäisi heti julkaisun yhteydessä toimia Android 10.

Stylus-kynää varten Motorolan on kerrottu kehittäneen muutaman lisäominaisuuden. Esimerkiksi kynän irrottaessa laitteesta aukeaa automaattisesti pikavalikko, josta pääsee helposti käsiksi muutamiin ominaisuuksiin. Lisäksi laite on varusteltuna Moto Note -sovelluksella, johon voidaan kirjoittaa muistiinpanoja kynän avulla.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Motorola olisi aikeissaan julkaista Moto G Sylus -puhelimen. Motorola on jo vahvistanut julkaisevansa huippuluokan älypuhelimen MWC 2020 -messujen yhteydessä 23. helmikuuta, jolloin myös uusien edullisien puhelimien julkaisu voisi olla ajankohtaista.

Motorola Moto G Stylus tekniset tiedot:

  • Näyttö: 6,36 tuumaa, Full HD+ (2300 x 1080), LCD, etukamerareikä
  • Järjestelmäpiiri: Snapdragon 665
  • RAM-muisti: 4 Gt
  • Tallennustila: 64 tai 128 Gt
  • Pääkamera: 48 MP (f/1.7 / Samsung S5KGM1) + 2 MP makrokamera (f/2.2) + 16 MP ultralaajakulma (f/2.2, 117 asteen näkökenttä)
  • Etukamera: 25 MP (f/2.0)
  • Akku: 4000 mAh, 10W lataus
  • Muuta: USB-C, dual-SIM, NFC, sormenjälkilukija, kuulokeliitin
  • Käyttöjärjestelmä: Android 10
  • Rakenne: muovikehys, lasipinnat

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola