OnePlusYleinen

Vihjasiko OnePlus juuri taittuvista puhelimista? – ”tulossa jotain ilmiömäistä”

OnePlussan Intian johtaja Navnit Nakra vihjasi tulevista laitteista.

OnePlus julkisti tänään paljon uusia tuotteita, kuten OnePlus 11 -huippupuhelimen ja OnePlus Pad -tabletin. Vain Intian markkinoille julkaistiin myös muita uutuuksia, kuten uusi OnePlussan televisio, OnePlus 11R -puhelin sekä OnePlus Buds Pro 2R -kuulokkeet. Tilaisuuden lopuksi OnePlussan Intian johtaja Navnit Nakra vihjasi jo tulevista julkaisuista.

Nakra kertoi OnePlussalta olevan tulossa pieni ja jännittävä yllätys myöhemmin tänä vuonna. Johtaja vihjasi laitteista, mutta suoraan ei kuitenkaan kerrottu, mitä on tulossa. Julkaisu tapahtuu vuoden kolmannella neljänneksellä, eli heinä-syyskuussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Vuoden kolmannella neljänneksellä voit odottaa jotain ilmiömäistä OnePlussalta. Pysy kuulolla”, kertoi OnePlussan Intian johtaja Navnit Nakra.

Tilaisuudessa nähtiin pieni vihjaileva kuva, joka voisi vihjata tulevista OnePlussan taittuvanäyttöisistä puhelimista. Kuvassa nähdään kaksi taipunutta laitetta, mutta täysin varmaksi taittuvien puhelimien saapumista Q3:n aikana ei voida sanoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlussalta on huhuttu taittuvanäyttöisiä puhelimia ja esimerkiksi hiljattain OnePlus sai tavaramerkin OnePlus V Fold- ja OnePlus V Flip -laitteille. Taittuvien puhelimien julkaisu olisi loogista, sillä myös OnePlussan emobrändi Oppo on sellaisia julkaissut. Viime vuonna nähtiin Oppo Find N2- ja Find N2 Flip -puhelimet.

Toistaiseksi mitään tarkkoja tietoja taittuvanäyttöisistä puhelimista ei ole olemassa, mutta todennäköisesti tiedot tulevat tarkentumaan lähempänä julkaisua.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus