AppleViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: Applen tulevat iPhone 13 -puhelimet tuntuvat kiinnostavan

Apple iPhone 13 mallinnus.

Viikkokysymys on tullut jälleen päätökseensä ja on aika tarkastella hieman tuloksia. Tällä kertaa viikkokysymyksessä tarkasteltiin kiinnostaako lukijoita Applen tulevat iPhone 13 -malliston puhelimet, jotka julkaistaan 14. syyskuuta.

Vastauksia viikkokysymykseen saatiin jälleen erittäin paljon. Vastaajista niukasti yli puolet, eli 52,63 prosenttia kertoivat Applen tulevien iPhone 13 -malliston puhelimien kiinnostavan. Lisäksi 47,37 prosenttia kertoivat, ettei iPhone 13 -puhelimet kiinnosta. Viikkokysymys oli tällä kertaa siis erittäin tiukka, mutta selvästi Applen uutuudet tulevat tänäkin vuonna kiinnostamaan SuomiMobiilin lukijoita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan Apple tulisi julkaisemaan 14. syyskuuta järjestettävässä tilaisuudessa iPhone 13 -sarjan älypuhelimet, joita olisi neljä kappaletta. Apple julkistaa iPhone 13-, iPhone 13 mini-, iPhone 13 Pro- ja iPhone 13 Pro Max -puhelimet, jotka olisivat suorat seuraavat viime vuoden iPhone 12 -puhelimille. Tilaisuudessa odotetaan nähtävän myös uudet Apple Watch Series 7 -älykellot. Applelta on odotettu myös uusia iPad-, AirPods- ja MacBook-tuotteita, mutta niiden julkaisusta samassa tilaisuudessa ei ole vielä varmuutta.

Raporttien mukaan iPhone 13 -sarjan puhelimet olisivat maltillisia päivityksiä, joissa on mahdollisesti aikaisempaa pienempi lovi näytön yläreunassa. Puhelimiin on odotettu parannuksia kameroihin koko malliston laajuisesti, mutta myös suurempia akkuja. Puhelimissa on suurella todennäköisyydellä myös A15 Bionic -järjestelmäpiiri sekä Pro-versioihin odotetaan suurempia muistiversioita. Kaikkiin huhuihin iPhone 13 -malliston puhelimista voi käydä tutustumassa tämän linkin takaa.

Alapuolelta voi vielä tarkistaa viikkokysymyksen tarkat tulokset.

Odotatko Applen ensi viikolla julkaistavia iPhone 13 -puhelimia?

Kyllä!
52.63%
En
47.37%
Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple