AppleYleinen

Nyt se on varmaa: Apple julkaisee iPhone 13 -puhelimet ja muut uutuudet ensi viikolla 14. syyskuuta

Apple on tänään varmistanut järjestävänsä ensi viikolla odotetun julkaisutilaisuuden, jossa yhtiöltä odotetaan uusia puhelimia sekä muita laitteita. Tilaisuus järjestetään 14. syyskuuta kello 20.00 Suomen aikaa. Tilaisuus tullaan lähettämään suorana lähetyksenä, joten kuka tahansa voi seurata uutuuslaitteiden julkaisua.

Odotuksien mukaan luvassa olisivat iPhone 13 -sarjan älypuhelimet, joita on tulossa neljä kappaletta. Apple julkistaa huhujen mukaan iPhone 13-, iPhone 13 mini-, iPhone 13 Pro- ja iPhone 13 Pro Max -puhelimet, jotka olisivat suorat seuraavat viime vuoden iPhone 12 -puhelimille. Tilaisuudessa odotetaan nähtävän myös uudet Apple Watch Series 7 -älykellot. Applelta on odotettu myös uusia iPad-, AirPods- ja MacBook-tuotteita, mutta niiden julkaisusta samassa tilaisuudessa ei ole vielä varmuutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan iPhone 13 -sarjan puhelimet olisivat maltillisia päivityksiä, joissa on mahdollisesti aikaisempaa pienempi lovi näytön yläreunassa. Puhelimiin on odotettu parannuksia kameroihin koko malliston laajuisesti, mutta myös suurempia akkuja. Puhelimissa on suurella todennäköisyydellä myös A15 Bionic -järjestelmäpiiri sekä Pro-versioihin odotetaan suurempia muistiversioita.

Apple Watch Series 7 -älykellojen on huhuttu olevan suuri uudistus verrattuna aikaisempiin sukupolviin. Apple tulee uudistamaan muotoilun kokonaan sekä käyttää suurempia näyttöjä. Applen tiedetään tänä vuonna panostavan älykelloissa akunkestoon, mutta mitään merkittäviä uusia terveysominaisuuksia ei odoteta.

Vasta kaikki varmat tiedot tulevista uutuustuotteista kuullaan 14. syyskuuta. Huhuja sekä vuotoja iPhone 13 -puhelimista ja Watch Series 7 -älykelloista voi käydä lukemassa alapuolella olevien linkkien takaa.

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple