ViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: Lähes 60% lukijoista ei osta Huawei- tai Honor -puhelinta lähitulevaisuudessa

Tämän kertaisessa viikkokysymyksessä tarkasteltiin lukijoiden mietteitä Huawein nykyiseen tilanteeseen. Kysymyksessä oli siis, aiotko ostaa Huawei- tai Honor -puhelimen lähitulevaisuudessa. Äänestysaikaa oli lauantaista maanantaihin asti.

Jo muutaman tunnin äänestysmahdollisuuden jälkeen viikkokysymyksestä tuli vuoden äänestetyin viikkokysymys. Yhteensä ääniä kerättiin 597 kappaletta, mikä on jopa kaksinkertaisesti normaalia enemmän. Äänestäjistä 40,4 prosenttia kertoivat edelleen harkitsevansa uuden Huawei- tai Honor -puhelimen ostamista lähitulevaisuudessa, kun taasen 59.6 prosenttia ei enää harkitse Huawein puhelimien ostamista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tulokset olivat pitkälti odotuksien mukaisia, vaikka lopputulos oli odotettua positiivisempi. Huawei joutui pari viikkoa sitten Yhdysvaltojen kieltolistalle, jonka takia yhdysvaltalaiset yritykset eivät saa tehdä Huawein kanssa minkäänlaista kauppaa ilman Yhdysvaltojen erillistä lupaa. Tämän jälkeen monet Huawein yhteistyökumppanit ovat ilmoittaneet lopettavansa kaiken työskentelyn kiinasta kotoisin olevan yhtiön kanssa.

Alapuolella on vielä kaikki tuoreimman viikkokysymyksen tulokset.

Aiotko ostaa Huawei- tai Honor -puhelimen lähitulevaisuudessa?

En
59.63%
Kyllä
40.37%

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Viikkokysymys