HuaweiViikkokysymysYleinen

Viikkokysymys: Aiotko ostaa Huawei- tai Honor -puhelimen lähitulevaisuudessa?

Huawei on ollut viimeisen viikon ajan laajasti otsikoissa ympäri maailmaa ja syy siihen on Huawein joutuminen kieltolistalle Yhdysvalloissa. Tämän jälkeen monet Huawein yhteistyökumppanit ovat ilmoittaneet lopettavansa kaiken työskentelyn kiinasta kotoisin olevan yhtiön kanssa.

Aluksi Google ilmoitti lopettavansa yhteistyön Huawein kanssa, joka on itsessään jo valtava isku Android-käyttöjärjestelmään luottavalle Huaweille. Androidiakin merkittävämpi isku Huaweille tuli viikolla, kun brittiläinen piirisuunnittelija ARM ilmoitti keskeyttäneensä kaiken yhteistyön Huawein kanssa. Tämä tarkoitti muun muassa Huawein omien Kirin-järjestelmäpiirien tuotannon vaikeutumista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nykyisen tilanteen valossa Huawein tilanne on huolestuttava, mutta Huawei on kuitenkin vakuuttanut yhtiöllä olevan varastoissa riittävästi Yhdysvalloista peräisin olevia komponentteja, joiden uskotaan riittävän kolmesta kuukaudesta vuoteen. Jos Huawei pysyy Yhdysvaltojen kieltolistalla pitkään, niin tämä voi tuottaa vakavia ongelmia Huawein älypuhelinliiketoiminnalle. On hyvä ottaa huomioon, että ZTE joutui samalle kieltolistalle vuonna 2018, mutta poistettiin noin kuukauden jälkeen.

Tämän viikkoinen kysymys onkin siis, aiotko ostaa Huawei- tai Honor -puhelimen lähitulevaisuudessa? Anna äänesi alapuolella olevassa kyselyssä.

Aiotko ostaa Huawei- tai Honor -puhelimen lähitulevaisuudessa?

En
59.63%
Kyllä
40.37%

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Huawei