ViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: Lähes 87% äänestäjistä ovat kiinnostuneita OnePlus TV:stä

Tällä kertaa viikkokysymyksessä ei ollut aiheena mobiililaitteet, vaan älytelevisio. Tarkemmin sanottuna kysyimme lukijoilta, löytyykö kiinnostusta OnePlussalta odotettua televisiota kohtaan. OnePlus vahvisti jo viime vuonna, että yhtiön tarkoituksena on julkaista oma OnePlus TV, mutta toistaiseksi uutuustuotetta ei ole julkaistu.

Kysymys OnePlus TV:stä nousi parin päivän äänestysaikana SuomiMobiilin suosituimmaksi viikkokysymykseksi, sillä ääniä kerättiin huimat 689 kappaletta. Äänestysvaihtoehtoja olivat ”en ole kiinnostunut (en)” sekä ”olen kiinnostunut (kyllä)”. Äänistä vain 90 kappaletta, eli 13,1 prosenttia meni vaihtoehdolle ”en” sekä 599 ääntä, eli 86,9 prosenttia äänistä meni vaihtoehdolle ”kyllä”.

SuomiMobiilin lukijat ovat siis viikkokysymyksen perusteella erittäin kiinnostuneita OnePlusin tulevasta älytelevisiosta. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan varmuutta siitä, milloin televisio julkaistaan ja mille markkina-alueille laite on tulossa myyntiin. Äänestyksen perusteella OnePlusin olisi ainakin syytä harkita television tuomista myöskin Suomessa myyntiin. Alapuolella on vielä kaikki tuoreimman viikkokysymyksen tulokset.

Oletko kiinnostunut OnePlus TV:stä?

Kyllä
86.94%
En
13.06%
SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Viikkokysymys