HonorHuaweiYleinen

Honor 20- ja Huawei P Smart Z -puhelimien myynti alkoi Suomessa

Huawei P Smart Z ja Honor 20.

Huawei ja Honor ovat aloittaneet uusien älypuhelimiensa myymisen tänään Suomessa. Huawei tuo myyntiin uuden keskihintaisen pop-up-kameralla varustellun P Smart Z -puhelimen ja Honor aloitti myymään toukokuussa julkaistua Honor 20 -puhelinta.

Uusi Huawei P Smart Z on teknisesti hyvin lähellä alkuvuonna myyntiin saapunutta Huawei P Smart 2019 -puhelinta. Huawei on nyt toteuttanut ylösnousevan etukameran, jonka ansiosta näytössä ei ole minkäänlaista loviratkaisua. Puhelimessa on myös Kirin 710 -järjestelmäpiiri, kaksoiskamera sekä USB-C-tyypin latausliitin. Lisätietoja Huawei P Smart Z -puhelimesta voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei P Smart Z maksaa Suomessa 279 euroa ja se tulee tarjolle kolmessa värissä, jotka ovat sininen, musta ja vihreä.

”P Smart -älypuhelimet ovat olleet suuria myyntimenestyksiä Suomessa, joten olemme iloisia uuden P Smart Z -puhelinmallin lanseerauksesta. P Smart 2018 oli julkaisuvuotenaan myydyimpiä puhelinmalleja Suomessa, ja tänä vuonna P Smart 2019 on ollut koko alkuvuoden Suomen suosituimpia älypuhelimia jälleenmyyjien ulosmyyntitilastojen mukaan. P Smart Z tuo innovatiivisen pop-up-kameran Huawein mallistoon, ja puhelin on fiksu hankinta esimerkiksi koululaiselle tai opiskelijalle erinomaisen hinta-laatusuhteen ansiosta”, kertoi Huawei Suomen kuluttajaliiketoiminnan markkinointi- ja viestintäjohtaja Elina Takala.

Myöskin Honor on aloittanut tänään myymään Honor 20 -älypuhelintaan. Kyseessä on markkinoiden yksi edullisemmista huippuominaisuuksilla varusteltu älypuhelin. Honor 20 tarjoaa muun muassa 6,26 tuuman näytön, 48 megapikselin neloiskameran, tehokkaan Kirin 980 -järjestelmäpiirin sekä tyylikkään lasirakenteen. Lisätietoja Honor 20 -puhelimesta voi lukea toukokuussa julkaistusta artikkelista.

Honor 20 on Suomessa myynnissä kahdessa värissä, jotka ovat musta ja sininen. Hintaa uutuuspuhelimella on 399 euroa.

Lähde: Huawein lehdistötiedote (sähköposti), Honor

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor