ViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: Liukurakenteiset puhelimet kiinnostavat (Viikko 3)

Liukurakenteiset puhelimet kiinnostavat suomalaisia.

SuomiMobiilin tuoreimmassa viikkokysymyksessä etsittiin vastausta kysymykseen mikä on paras ratkaisu etukameralle. Vaihtoehtoina olivat tuoreimmat suuntaukset: kamerareikä, näyttölovi sekä liukurakenteet. Kysymys julkaistiin poikkeuksellisesti lauantaina ja nyt on aika tarkastella hieman äänestyksen tuloksia.

Viikkokysymys keräsi tällä kertaa 117 ääntä ja voittaja oli varsin selvä. Suurimman äänisaaliin sai liukurakenteiset ratkaisut, jolle annettiin 53 ääntä, eli 45,30 prosenttia kaikista äänistä. Toiseksi eniten ääniä keräsi näyttölovi, jolle annettiin 33 ääntä, joka on 28,21 prosenttia kaikista äänistä. Viimeisen sijan tällä kertaa sai kamerareikä, joka sai 31 ääntä, eli 26,50 prosenttia kaikista äänistä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viikkokysymyksen perusteella suomalaiset kuluttajat ovat vähintäänkin kiinnostuneita liukurakenteisista älypuhelimista, joita kiinalaiset valmistajat ovat jo tuoneet markkinoille. Liukurakenteet mahdollistavat etukameran piilottamisen laitteen sisälle ja tämän ansiosta näytölle on enemmän tilaa puhelimen etuosassa. Mielenkiintoista tuloksissa oli, että vuoden 2019 aikana suuresti laajentuva trendi, eli kamerareikä otti viimeisen sijan. Alla on vielä kaikki viikkokysymyksen tulokset.

Mikä on paras ratkaisu etukameralle?

Liu'utettava
45.30%
Näyttölovi
28.21%
Kamerareikä
26.50%

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Noista vaihtoehdoista tuo liukusysteemi on vain vähiten paska, jonka takia itsekkin tuolle ääneni annoin.
    Itseä ei yhtään haittaa nämä Nokia 8 ”vanhanaikaiset” näytön reunat.
    Eipähän ole lovet tiellä eikä tarvitse tehdä mitään ylimääräisiä mekaanisia ratkaisuita.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Viikkokysymys