ViikkokysymysYleinen

Viikkokysymys: Mikä on paras ratkaisu etukameralle?

Viime viikon kysymyksessä haettiin vastausta kysymykseen kuinka paljon älypuhelimesta ollaan valmiita maksamaan. Tällä kertaa viikkokysymyksessä tarkastellaan lukijoiden mietteitä nykyisien älypuhelimien etukameroiden erilaisista toteutuksista. Äänestyksen tulokset julkaistaan sunnuntai-iltana, joten äänestysaikaa on tällä kertaa reilu päivä.

Älypuhelinvalmistajat haluavat jatkuvasti minimoida näyttöä kiertäviä reunoja ja tämä johtaa myös täysin uusiin ratkaisuihin. Viime vuonna näyttölovi löytyi lähes jokaisesta puhelimesta ja tänä vuonna uusia suuntauksia ovat muun muassa kamerareikä sekä liu’utettavat rakenteet. Hyviä esimerkkejä uusista ratkaisuista ovat muun muassa Huawei Nova 4 sekä Xiaomi Mi MIX 3.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mikä on mielestäsi paras ratkaisu etukameralle? Tämä on tämän viikon kysymys, johon haemme vastausta. Miellyttääkö kamerareikä näytön yläkulmassa, vai onko perinteisempi loviratkaisu parempi? Yksi uusista etukameraratkaisuista on myös liu’utettavarakenne, jonka avulla etukamera saadaan piilotettua laitteen sisälle.

ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT

Mikä on paras ratkaisu etukameralle?

Liu'utettava
45.30%
Näyttölovi
28.21%
Kamerareikä
26.50%

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Viikkokysymys