NothingViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: Nothingin mahdollinen puhelin jakaa mielipiteitä

Nothingin toimitusjohtaja Carl Pei

Ex-OnePlus-pomon uudelta Nothing-yritykseltä on odotettu myös älypuhelinta, josta yhtiön toimitusjohtaja Carl Pei laittoi viime viikolla jälleen arvailut käyntiin. Tämän innoittamana tuorein viikkokysymys käsitteli Nothingin mahdollista älypuhelinta.

Ääniä saatiin kiitettävästi kasaan, ja vastaajien perusteella mahdollinen älypuhelin jakaa mielipiteitä. Suurin osan vastaajista (55,26%) ilmoitti, ettei Nothingin älypuhelin juurikaan kiinnosta. Vastaavasti hieman alle puolet (44,74%) vastaajista ilmoitti puhelimen kiinnostavan. Mahdollinen Nothing-puhelin jakaa siis mielipiteitä, vaikka yli suurinta osaa se ei tunnukaan kiinnostavan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älypuhelinta Nothingilta on odotettu jo alusta lähtien, sillä yrityksen perustajalla Carl Peillä on vahva historia puhelinmarkkinoilla. Carl Pei oli OnePlussan kasvot alusta lähtien, mutta Oppo-integraation tullessa kuvioihin Pei kuitenkin astui sivuun kiinalaisvalmistajan palkkalistoilta. Viime viikolla Pei aloitti jakamaan mystisiä twiittejä, joiden perusteella Nothing-puhelimen julkaisu voisi olla lähempänä kuin voisi kuvitella.

Carl Pei on kertonut Twitterissä palanneensa Android-käyttöjärjestelmään, jonka on odotettu viittaavaan hänen ottaneen käyttöön Nothingin tulevan puhelimen. Enemmän kierroksia lisäävät myös Twitter-tilit Android sekä Snapdragon, jotka ovat myös kommentoineen Pein twiittiä. Tulevassa puhelimessa voisi olettaa olevan uusin Android 12 -käyttöjärjestelmä sekä Qualcommin kehittämä Snapdragon-järjestelmäpiiri.

Älypuhelin voisi olla looginen jatke yrityksen tuotevalikoimaan ja yritys on kertonut kehittävänsä tällä hetkellä neljää uutta tuotetta. Nothing-brändi on myös selvästi puhutellut monia kuluttajia, sillä yritys on kertonut toimittaneensa jo yli 400 000 kappaletta Nothing Ear (1) -kuulokkeita.

Alapuolelta voi vielä tarkistaa viikkokysymyksen tarkat tulokset.

Kiinnostaako Carl Pein uuden Nothing-yrityksen mahdollinen älypuhelin?

Eipä juurikaan.
55.26%
Kyllä kiinnostaa!
44.74%
Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing