NothingYleinen

Nothing-puhelin tulossa pian? Ex-OnePlus-pomo Carl Pei vihjailee Twitterissä

Nothingin perustaja Carl Pei.

OnePlussan entinen perustaja Carl Pei on alkanut vihjailemaan mahdollisesti tulevasta uutuuspuhelimesta Twitter-tilillään. OnePlussalta lähdön jälkeen Pei perusti uuden Nothing-yrityksen Eurooppaan, joka julkaisi jo viime vuonna ensimmäiset täyslangattomat nappikuulokkeet. Nothingilta on aikaisemmin myös huhuttu älypuhelinta.

Nothing kertoi jo aikaisemmin toimittaneensa yli 400 000 kappaletta Nothing Ear (1) -kuulokkeita, ja samassa yhteydessä kerrottiin kehitteillä olevan neljä uutta tuotetta. Yksi tuotteista saattaa olla Nothing-puhelin, mutta varmuutta siitä ei vielä ole.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Carl Pein aloittama keskustelu Twitterissä.

Carl Pei on kertonut Twitterissä palanneensa Android-käyttöjärjestelmään, jonka on odotettu viittaavaan hänen ottaneen käyttöön Nothingin tulevan puhelimen. Enemmän kierroksia lisäävät myös Android sekä Snapdragon, jotka ovat myös kommentoineen Pein twiittiä. Tulevassa puhelimessa voisi olettaa siis olevan uusin Android 12 -käyttöjärjestelmä sekä Qualcommin kehittämä Snapdragon-järjestelmäpiiri.

Kaiken tämän Twitter-keskustelun pohjalta on helppo todeta, että Nothing on kehittämässä ja mahdollisesti pian julkaisemassa ensimmäisen puhelimensa. Enemmän tietoja tulevasta julkaisusta tullaan todennäköisesti kuulemaan lähiviikkoina. Aikaisemmat raportit ovat kertoneet Nothingin kehittävän myös varavirtalähdettä, joka voisi kantaa nimeä Nothing Power (1).

Lähde: Twitter (Carl Pei)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing