ViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: OnePlus 7 Pron odotetaan olevan hitti

Viikkokysymys on tullut jälleen päätökseensä ja on aika julkaista tulokset noin kahden päivän äänestysajan jälkeen. Tällä kertaa kysymyksenä oli, onko OnePlus 7 Pro hitti vai huti. Viikkokysymyksen tulos oli varsin selvä jo lähes alusta asti.

Ääniä kerättiin tällä kertaa viikkokysymyksessä mukavat 295 kappaletta, joka on jo osoitus OnePlus 7 Pron kiinnostavan SuomiMobiilin lukijoita. Äänistä 76,6 prosenttia, eli 226 ääntä menivät vaihtoehdolle ”hitti” ja 23,4 prosenttia, eli 69 ääntä menivät vaihtoehdolle ”huti”. Tämä tarkoittaa suurimman osan SuomiMobiilin lukijoista ajattelevan uuden OnePlus 7 Pro -puhelimen olevan enemmän hitti kuin huti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viikkokysymyksen tulos oli jopa varsin yllättävä, sillä tulos olisi voinut olla erilainen, kun otetaan huomioon OnePlusin tuorein strateginen muutos. OnePlus 7 Pro maksaa selvästi enemmän kuin yksikään muu yhtiön puhelin, jonka lisäksi tarjolla on varmasti myös erittäin houkutteleva ja edullisempi OnePlus 7 -puhelin. SuomiMobiilin ensituntumat OnePlus 7 Prosta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Alapuolella on vielä kaikki tuoreimman viikkokysymyksen tulokset.

OnePlus 7 Pro - Hitti vai huti?

Hitti
76.61%
Huti
23.39%

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Viikkokysymys