ViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: Sormenjälkilukija kuuluu älypuhelimen takaosaan

Viikkokysymyksen mukaan sormenjälkilukija kuuluu puhelimen takaosaan.

Perjantaina julkaisimme vuoden kuudennen viikkokysymyksen ja nyt sunnuntai-iltana on aika tarkastella äänestyksen tuloksia. Tällä kertaa kysyimme lukijoilta mikä on paras sijainti sormenjälkilukijalle. Vastausvaihtoehtoja oli neljä, jotka olivat: integroituna näytössä, takaosassa, etuosassa sekä kyljessä. Äänestysaikaa oli noin kaksi päivää ja ääniä kerättiin yhteensä 171 kappaletta.

Viikkokysymyksen tuloksien perusteella sormenjälkilukija kuuluu älypuhelimissa takaosaan, sillä 39,77 prosenttia äänistä meni kyseiselle vaihtoehdolle (68 ääntä). Yllättävän paljon ääniä keräsi myös näyttöön integroitu sormenjälkilukija, vaikka markkinoilla ei toistaiseksi ole yhtäkään ongelmitta toimivaa ratkaisua. Kehitys kuitenkin kehittyy ja näyttöön integroitu sormenjälkilukija on askel eteenpäin. Ääniä kyseinen vaihtoehto sai 45, joka on 26,32 prosenttia kaikista äänistä. Toiseksi vähiten ääniä keräsi etuosasta löytyvät sormenjälkilukijat, kun taasen kyljessä olevat sormenjälkilukijaratkaisut saivat selvästi vähiten ääniä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tämän viikkoiset tulokset eivät olleet kovin yllättäviä ja kokonaisuudessaan tulokset olivat odotuksien mukaisia. Alapuolella on vielä kaikki viikkokysymyksen tulokset.

Mikä on paras sijainti sormenjälkilukijalle?

Takaosassa
39.77%
Integroituna näytössä
26.32%
Etuosassa
21.05%
Kyljessä
12.87%

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Viikkokysymys