Mainos

Haittaohjelmat Androidin riesa – Suojaa laitteesi Elisa Turvapaketilla 2kk veloituksetta

Googlen Android on yksi markkinoiden suosituimmista käyttöjärjestelmistä, joka johtaa myös monenlaisiin tietoturvaongelmiin. Esimerkiksi F-Secure kertoi Kyberturvallisuuden tila 2017 -raportissaan helmikuussa, että yli 99 prosenttia kaikista mobiililaitteille suunnitelluista haittaohjelmista kohdistuvat Android-laitteisiin. Suurempana syynä tähän on käyttöjärjestelmän laajuus sekä avoimuus. Haittaohjelmilta tai tietojenkalasteluyrityksiltä ei kuitenkaan voi välttyä myöskään muilla käyttöjärjestelmillä, jonka takia erillisen tietoturvaohjelmiston käyttäminen on enemmän kuin suositeltavaa.

Tietoturvaongelmiin vastauksena on monenlaisia maksullisia palveluita, joista Elisa Turvapaketti on yksi parhaimmista valinnoista. Elisa Turvapaketti on Elisan ja F-Securen yhdessä kehittämä palvelu, jolla on helppo suojata perheesi laitteet yhdellä kerralla. Palvelu pitää älypuhelinten, tablettien ja tietokoneiden tietoturvasuojan ajan tasalla. Elisa Turvapaketti on siis loistava tapa pitää omat Android-laitteet turvallisina, niin ettei haittaohjelmat pääse henkilökohtaisiin tietoihisi käsiksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Elisa Turvapakettia käyttäessä voit esimerkiksi huoletta hoitaa päivittäiset verkkopankkiasiat mobiililaitteella tai varmistaa, ettei lapsesi puhelimessa näytetä sopimatonta sisältöä. Tällä hetkellä Elisa Turvapaketti on mahdollista ottaa käyttöön 2 kk ajaksi täysin veloituksetta. Palvelun normaalihinta on 2,90€/kk, joka ei ole iso sijoitus yksityisyyden suojaamisesta.

Elisa Turvapaketin ominaisuudet ovat laajat, joka tekee siitä houkuttelevan:

  • Tärkeimmät ominaisuudet: Suojaa tietokoneesi, älypuhelimesi tai tablettisi haittaohjelmilta, varmistaa sisältösuodatuksella ja käyttörajoituksilla turvallisen nettisurffauksen myös lapsillesi, tunnistaa ja poistaa vakoiluohjelmat, suojaa tietokoneesi hakkereilta ja auttaa vapautumaan roskaposteista sekä tietojenkalastelusta.
  • Käyttöjärjestelmätuki: Windows (10, 8, 7, Vista), MacOS 10.8 tai uudempi, Android 4.0 tai uudempi tai Apple iOS 8 tai uudempi
  • Huom! Apple iOS -versiossa on käyttöjärjestelmän rajoitteista johtuen sisällönsuodatuksella varustettu verkkoselain. Android-versiossa mukana myös virusturva ja lapsilukko.
  • Luotettava Turvapaketti on toteutettu yhteistyössä suomalaisen F-Secure Oyj:n kanssa.

Suojaa laitteesi verkon vaaroilta – kokeile nyt Tietoturvaa maksutta!

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommenttien lisääminen on estetty.

    Lisää aiheesta:Mainos