ViikkokysymysYleinen

Viikkokysymys: Huawei P30 Pro – Hitti vai huti?

Tällä kertaa jatketaan viikkokysymyksissä suosituksi osoittautuneella tyylillä, jossa kysytään lukijoilta, onko tietty puhelin hitti vai huti. Tällä viikolla Huawein uudet huippupuhelimet ovat olleet otsikoissa, sillä Huawei julkaisi virallisesti kauan huhutut P30- ja P30 Pro -älypuhelimet.

Huawei P30 Pro on markkinoiden parhaimmistoon lukeutuva kamerapuhelin, jossa on neljä kameraa takaosassa, jotka tarjoavat erittäin laajoja ominaisuuksia. Huawei P30 Prossa on kameran ohella myös tehokasta tekniikkaa, suuri näyttö sekä edistyksellisiä toiminnallisuuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksi tärkeimmistä myyntivalteista puhelimen kohdalla on myös sen kilpailukykyinen hinnoittelu. Suomessa Huawei P30 Pro maksaa mukavat 949 euroa, kun kilpailijoiden huippupuhelimet asettuva järjestäen yli 1000 euroon. Ennakkotestien perusteella Huawei P30 Pro on ennennäkemätön puhelin Huaweilta, joka on ollut odotuksen arvoinen. Suomessa puhelin on jo myös tullut laajasti myyntiin heti julkaisun jälkeen. SuomiMobiilin arvostelu puhelimesta julkaistaan huhtikuussa, mutta ensituntumat voi käydä jo lukemassa tämän linkin takaa.

Tällä viikolla kysymyksenä on siis, onko uusi Huawei P30 Pro hitti vai huti? Anna äänesi alapuolella olevassa kyselyssä.

ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT!

Huawei P30 Pro - Hitti vai huti?

Hitti
80.43%
Huti
19.57%

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    1 Kommentti

    1. Hit or miss i guess they never miss huh? You got boyfriend i bet he doesn’t kiss ya he go find another girl and he wont miss ya!

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Viikkokysymys