HuaweiYleinen

Huawei esitteli langattoman latauskuoren uudelle Huawei P30 -älypuhelimelle

Kiinalainen Huawei julkaisi aikaisemmin tällä viikolla tuoreet Huawei P30- ja Huawei P30 Pro -älypuhelimet. Samalla Huawei esitteli myös liudan uusia lisätarvikkeita sekä suojakuoria puhelimille. Julkaisutilaisuudessa ei paljoa puhuttu mielenkiintoisesta suojakuoresta Huawei P30 -puhelimelle, joka mahdollistaa muun muassa Huawei P30 Prosta tutun ominaisuuden.

Huawei P30 Wireless Charging Case on listattuna Huawei omille sivuille ja suojakuori antaa mahdollisuuden ladata edullisempaa Huawei P30 -mallia langattomasti. Huawei P30 -puhelimessa ei ole sisäänrakennettua langatonta latausta, mutta erikseen ostettavalla kuorella ominaisuus on mahdollista saada myös kyseiseen malliin. Uuden suojakuoren avulla voidaan ladata akkua 10-watin nopeudella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawein sivuilla suojakuori on listattuna kahdessa värissä, joiden pääväri on musta, mutta korostusväreinä ovat oranssi ja turkoosi. Toistaiseksi ei ole tarkkaa tietoa suojakuoren hinnoittelusta tai saatavuudesta.

Lue myös: Ensituntumat Huawei P30- ja Huawei P30 Pro -puhelimista – Päteviä puhelimia, joissa on panostettu vahvasti kameraan

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei