SamsungYleinen

Samsung Galaxy S10e -puhelimen viralliset lehdistökuvat vuotivat

Samsung Galaxy S10e -puhelimesta odotetaan Samsungin halvinta huippuälypuhelinta, joka on vastaus Applen iPhone XR -älypuhelimelle. Koska kyseessä on niin sanottu lite-versio todellisista huippupuhelimista, niin myös joistakin ominaisuuksista on tietojen mukaan jouduttu luopumaan.

Huhujen perusteella Galaxy S10e -puhelimen näytön koko olisi 5,8 tuumaa, eikä näytön reunat olisi muiden Galaxy S10 -mallien tapaisesti kaartuvat, vaan halvemmassa versiossa joudutaan tyytymään suoraan näyttöön. Lisäksi Galaxy S10e ei tule myöskään saamaan sormenjälkilukijaa näyttöön, vaan se löytyy laitteen sivusta integroituna käynnistyspainikkeeseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvista nähdään lisäksi, että Galaxy S10e -mallissa on vain kaksoiskamera, eikä kolmoiskameraa isovelimalliensa tapaisesti. Myöskin akun kerrotaan olevan 3100 malliampeerituntia, eli vähemmän kuin muissa Galaxy S10 -puhelimissa.

Vuodetun hinnoittelun perusteella Galaxy S10e -puhelimesta on tulossa Eurooppaan 6 gigatavun RAM-muistilla varusteltu versio, jossa 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Hintaa puhelimella pitäisi olla 749 euroa ja tarjolle Galaxy S10e:n pitäisi tulla keltaisena, mustana, vihreänä, valkoisena sekä myöhemmin sinisenä.

Lähde: WinFuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung