XiaomiYleinen

Xiaomi esitteli uuden Mi CC -älypuhelinmalliston

Xiaomi Mi CC -logo.

Kiinalainen Xiaomi on esitellyt tänään uuden Mi CC -älypuhelinmalliston, joka asettuu yhtiön Mi-brändin alaisuuteen. Uusi CC-nimeäminen koostuu sanoista ”camera + camera”, eli mallistossa nähdään ainakin kaksoiskamera. Lisäksi CC:n kerrotaan viittaavaan erilaisiin englanninkielisiin sanoihin, kuten ”chic”, ”cool”, ”colorful” ja ”creative”. Uuden malliston tavoitteena on tuottaa nuorille suunnattuja älypuhelimia, joissa on trendikäs muotoilu sekä kameraominaisuudet.

Xiaomin mukaan Mi CC vahvistaa entisestään Xiaomin Mi -tuotevalikoimaa, joka tarjoaa innovatiivisia ja trendikkäitä älypuhelimia nykyisien Mi- ja Mi MIX -mallistojen kanssa. Xiaomi eriytti tammikuussa Redmi-malliston omaksi alabrändikseen ja Redmi jatkaa edelleen kilpailukykyisien älypuhelimien kehittämistä. Viimeisimmät osoitukset ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset puhelimet, kuten Redmi K20 sekä Redmi K20 Pro.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mi CC -mallistoon kerrotaan olevan tulossa muun muassa huippupuhelin, joka on suunniteltu erityisesti valokuvaamiseen sekä selfie-kuvaamiseen. Lisäksi alan johtavat algoritmit on kehittänyt hiljattain perustettu Xiaomi x Meitu AI Beauty Lab. Xiaomi on lisäksi kertonut Mi CC -malliston kehityksestä vastanneen yksi yrityksen nuorimmista tuotetiimeistä, jotka ovat sitoutuneet luomaan trendikkään muotoilun nuorille kuluttajille.

Xiaomi on maailman neljänneksi suurin älypuhelinvalmistaja ja viime marraskuussa yhtiö allekirjoitti strategisen yhteistyösopimuksen älypuhelinvalmistaja Meitun kanssa. Sopimuksen avulla Xiaomi osti Meitun ja sai oikeuden kehittää, tuottaa ja myydä tulevia Meitun teknologioita käyttäviä älypuhelimia. Xiaomi kertoo myyvänsä älypuhelimiaan 80 markkinalla ja on noussut TOP5-valmistajaksi yli 40 markkinalla.

”Yksinkertainen, loistava, vilpitön ja suoraviivainen, uskon Mi CC:n olevan hyvä valinta kaikille nuorille”, kertoi Xiaomin perustaja ja toimitusjohtaja Lei Jun.

Toistaiseksi Xiaomi ei vielä julkaissut yhtään puhelinta Mi CC -mallistoon, eikä kertonut tarkkaa päivämäärää tuleville julkaisuille.

Lähde: Xiaomin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi