SamsungYleinen

Huh huh, mikä vuoto! Uusi kuva paljastaa Samsung Galaxy Z Flip 4 -puhelimen kyljen

Seuraavat Galaxy-lippulaivat julkaistaan alle kuukauden päästä.

Samsung tulee julkaisemaan ensi kuussa uudet taittuvanäyttöiset puhelimensa, jotka ovat Galaxy Z Flip 4 sekä Galaxy Z Fold 4. Molemmista puhelimista on nähty jo epävirallisia mallinnuskuvia, mutta nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on pistänyt vieläkin paremmaksi. Blass on nimittäin julkaissut ensimmäisen viralliseksi väitetyn kuvan Galaxy Z Flip 4 -puhelimesta.

Kyseessähän on jälleen kerran erittäin tärkeä vuoto, sillä uudessa kuvassa nähdään ainoastaan puhelimen kylki. Parasta vuodossa on se, että Galaxy Z Flip 4 -puhelimen kylki on 90 prosenttisesti samanlainen kuin viime vuonna julkaistussa Galaxy Z Flip 3 -puhelimessa. Puhelin on kuvassa esillä tulevassa Bora Purple -väriversiossa, joka vastaa varsin hyvin Galaxy Z Flip 3:n violettia väriversiota.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Z Flip 4 / Kuva: Evan Blass.

Puhelimen oikeassa kyljessä nähdään virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija sekä äänenvoimakkuuspainikkeet. Kuvasta saadaan selville laitteen kehyksen olevan valmistetun alumiinista, sillä siinä on muovisia antennijuovia. Kuvasta voidaan päätellä puhelimen takaosassa olevan hieman ulkonevat kamerat.

Aikaisemmin Evan Blass on julkaissut tarkat kuvat jo Galaxy Watch 5- ja Watch 5 Pro -älykelloista sekä Galaxy Buds 2 Pro -kuulokkeista. Näiden vuotojen rinnalla nyt nähty yksi kuva Galaxy Z Flip 4 -puhelimen kyljestä on varsin olematon, eikä paljasta oikeastaan mitään uutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy Z Flip 4

Galaxy Z Flip 4 tulee tietojen mukaan saamaan 3700 milliampeeritunnin akun sekä tuen 25 watin tehoiselle langalliselle lataukselle. Tuettuna tulee olemaan myös langaton lataus. Aikaisemmat huhut ovat vihjanneet puhelimen saavan 6,7 tuuman taittuvan AMOLED-näytön, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista tulee vastaamaan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla saattaa olla 12 gigatavua RAM-muistia sekä 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on takaosassa kaksi, jotka ovat 12 megapikselin pääkamera ja 12 megapikselin ultralaajakulmakamera. Etuosan kameran tarkkuus pitäisi olla 10 megapikseliä. Käyttöjärjestelmäksi on tulossa Android 12. Huhujen mukaan Galaxy Z Flip 4 tulisi myyntiin neljässä väriversiossa, jotka ovat harmaa, violetti, pinkki sekä sininen.

Todennäköisesti vielä ennen huhuttua 10. elokuuta tapahtuvaa julkaisua tullaan näkemään enemmän vuotoja.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung