AndroidHMDNokiaYleinen

Viime hetken vuoto: Nokia 7.1 harmaana

HMD Global tulee julkaisemaan tänään Lontoossa ainakin uuden Nokia 7.1 -älypuhelimen, joka on vuotanut useasti viimeisen viikon aikana. Tällä viikolla Nokia 7.1 paljastui sinisessä värissä Amazonin verkkokaupan kautta ja tänään Google julkaisi tietoja puhelimesta sivuillansa. Tänään Amazon on listannut sivuillensa myös harmaan version Nokia 7.1 -puhelimesta.

Uusissa kuvissa Nokia 7.1 on esillä harmaana ja siinä on kultaiset yksityiskohdat. Jo lukuisien vuotojen perusteella tiedetään, että Nokia 7.1 tulee saamaan 5,84 tuuman näytön, joka on Full HD+ -tasoa. Näytössä on lisäksi 19:9-kuvasuhde ja lovi. Tehoista on vastaamassa Qualcommin Snapdragon 636, jonka kaverina on 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia. Tallennustilaa laite tarjoaa vähintään 32 gigatavua, mutta myös 64 gigatavun versio on odotettavissa. Kameroiden osalta HMD tulee tyytymään 12 + 5 megapikselin kaksoiskameraan laitteen takaosassa, kun selfie-kamerana toimii yksi 8 megapikselin sensori.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 7.1 tulee saamaan Android One -käyttöjärjestelmän, joka perustuu Android 8.1 Oreo -versioon. Laitteen akun kooksi on ilmoitettu 3000 milliampeerituntia ja siinä on USB-C-tyypin liitin ja sormenjälkilukija.

Lähde: Amazon.fr

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android