HuaweiOnePlusOPPOYleinen

Villi huhu: OnePlussan emobrändi Oppo luopuu taittuvanäyttöisistä puhelimista

OnePlus Open vihreänä ja mustana.

Taittuvanäyttöisiä puhelimia on nähty markkinoilla viime vuosina kasvavissa määrin, mutta kategoriasta ei ole kasvanut aivan odotetun tapaista hittiä. Nyt tuore raportti kertoo osan kiinalaisvalmistajien luopuvan kokonaan taittuvista puhelimista.

Huhu kertoo erityisesti OnePlussan emobrändi Oppon sekä sukulaisbrändi Vivon luopuvan taittuvista puhelimista. Väitetysti päätöksen taustalla on yhtiöiden heikko markkinaosuus taittuvien puhelimien markkinoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä hetkellä taittuvien puhelimien markkinoilla vahvoilla ovat Samsung sekä Huawei. Jos tieto pitää paikkansa, niin Oppon ja Vivon taittuvat puhelimet saattavat kadota markkinasta tulevina vuosina. Odotettavasta tämä koskee myös OnePlussaa, jonka ensimmäinen taittuva OnePlus Open -puhelin oli viime vuonna yksi markkinoiden parhaimmista.

Raportti kertoo Huawein julkaisevan 10-tuumaisen taittuvanäyttöisen laitteen, joka taipuu kahdesta kohtaa. Kyseinen laite kohdistuisi erityisesti tablettien kategoriaan. Huawein tavoitteena on tuoda kyseinen laite markkinoille jo ennen kesäkuun loppua.

Lähde: Hankyung.com (koreaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei