HonorYleinen

Vuoto paljastaa: Tämän verran Honor Magic6 Pro maksaa Euroopassa

Honor Magic6 Pro

Honor on jo vahvistanut julkaisevansa Euroopan markkinoille uusimman Magic6 -sarjan lippulaivapuhelimensa MWC-messujen yhteydessä 25. helmikuuta. Puhelin julkaistiin jo aikaisemmin Kiinassa yhdessä Magic6-mallin kanssa, mutta nähtävästi Euroopassa valikoima tulee olemaan kapeampi.

Dealabs-sivusto on saanut käsiin Honorin tarkan suositushinnan Magic6 Prolle. Puhelimen kerrotaan tulevan myyntiin vain yhdessä muistiversiossa, joka olisi 12 + 512 gigatavua, jonka lisäksi väriversioita olisi kaksi, jotka ovat musta ja vihreä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hinnaksi kerrotaan 1299 euroa, joka tarkoittaisi jopa 100 euron hinnan korotusta verrattuna edeltäjämalliin. Vastaavasti sivusto kertoo Magic6 Pron hinnan olevan Iso-Britanniassa 1099,99 puntaa. Tieto kannattaa ottaa edelleen varauksella vastaan, ja esimerkiksi eroja voidaan nähdä maakohtaisesti.

Teknisesti Magic6 Pro on huipputason laite, jossa on markkinoiden uusimpia tekniikoita. Puhelimessa on 6,8-tuumainen 8T LTPO OLED -näyttö, jossa on neljältä reunalta kaartuvat kehykset. Näyttö tarjoaa 1600 nitin tyypillisen kirkkauden sekä 5000 nitin huippukirkkauden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Magic6 Pro

Tehoista vastaa Qualcommin uusin Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri, joka tuo mukanaan lippulaivatason suorituskyvyn sekä 5G-yhteydet. Kiinassa Magic6 Pro tuo mukanaan myös tuen kaksisuuntaisille satelliittiyhteyksille. Honorin mukaan kyseessä on alan nopein satelliittiyhteys ja se kuluttaa vähemmän virtaa kuin kilpailijoiden ratkaisut.

Kuvaukseen Honor on panostanut myös erittäin paljon. Magic6 Pro on varustettu SLR-tason Honor Falcon -kamerajärjestelmällä. Pääkameran tarkkuus yltää 50 megapikseliin ja sen mukana tulee säädettävä f/1.4-2.0-aukko. Pääkamera perustuu OmniVisionin kehittämään OVH9000-sensoriin. Toinen kameroista on 50 megapikselin tasoinen ultralaajakulmakamera ja kolmas kameroista on huiman 180 megapikselin tasoinen periskooppikamera. Kamera tarjoaa 2,5-kertaizen optisen zoomauksen sekä 100-kertaisen digitaalisen zoomauksen. Etuosassa on 50 megapikselin selfiekamera TOF-sensorin kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Magic6 Pron käyttöjärjestelmänä on Android 14, jonka päällä hyrrää MagicOS 8.0 -ohjelmisto. Mukana on muutamia generatiivisella tekoälyllä toteutettuja ominaisuuksia. MagicOS 8.0:n myötä puhelin osaa muun muassa proaktiivisesti ehdottaa toimintoja. Honor on laittanut Magic6 Prohon 5600 milliampeeritunnin akun. Tuettuna on 80 watin langallinen pikalataus, jonka avulla laite latautuu tyhjästä täyteen 36 minuutissa. Tuettuna on myös 66 watin tehoinen langaton lataus.

Lähde: Dealabs.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor